22 Mayıs 2021 Cumartesi

MEXC (MXC) borsası referans kodu nerede yazar? Mexc davet kodu nasıl alınır?

Sponsorlu Bağlantılar




Mexc global referans kodu arıyorsanız mexc-200 yazabilirsiniz. Mexc referans kodu, mxc davet kodu, mexc referans kimliği ifadeleri hepsi aynı anlama gelir. 

Yazıya başlamadan önce mxc.com olarak bilinen borsanın adının mexc.com olarak değiştiği bilgisini verelim. 


Aşağıdaki yazı iki bölümden oluşmaktadır. Birinci bölümde referanslı üye olmak isteyenler için davet kodlarını vereceğiz. İkinci bölümde ise mexc üyeliği olanların referans kodlarını nasıl oluşturup paylaşacaklarını yazacağız.

1-) Mexc (mxc) borsasına referanslı üye olmak

Siteden giriş yapacaklar aşağıdaki mxc (mexc) davetiye linkini kullanabilirler.  https://www.mexc.com/tr-TR/register?inviteCode=mexc-200  linkine tıkladığınızda üyelik formunda davet kodu mexc-200 yazacaktır, geri kalan e-posta, parola gibi bilgilerinizi de girip üye olduğunuzda indirimli üye olursunuz. 



Mexc(mxc) uygulamasından üye olacaklar ise davet kodu ya da referans yazan yere elle mexc-200 yazıp formun geri kalanını doldurup üye olduklarında indirimli üye olabilecekler. Yani Mxc referans kodu mexc-200 şeklindedir. 

mexc referans kodu: mexc-200

2-) Referans kodu nerede yazar, kendi referans kodumu oluşturup nasıl paylaşırım?

Bilindiği üzere referans kodları bir siteye üye olunduğunda hem üye çekene hem üye olana kazandıran bir sistemdir. Biri herhangi bir yerde size bu linkleri yolladığında linke tıklamadan önce sizi nereye yönlendirdiğine dikkat edin. Masumane bir şekilde referans linki mi yolluyorlar yoksa oltalama tekniği mi kullanıyorlar tespit etmeniz lazım. Bu sebepten linkleri doğru okuyabilmeniz gerekir. Şimdi son zamanlarda giderek popüler olan mexc.com (eski ismi mxc.com) borsasında referans kodu nerede yazar, nasıl alınır ona bakalım.

Site üzerinden girişlerde referans kodu şöyle alınır:


Sağ üst köşede kullanıcı simgesine dokunup "arkadaşları davet etme" (arkadaşlarınızı davet edin de yazabilir) yazısına tıklıyoruz.



Açılan bölümde "bağlantı" yazan yerde davetiye linki görüyoruz. Bu bizim davetiye linkimizdir. Davet koduyla üye olanları ise Yönlendirilen Kişi (ler) bölümünde görürüz. Kullanıcıların yaptığı işlemlerin size yansıyan komisyonlarını buradan görebiliriz. 





Yukarıdaki davetiye linkini ve kodunu inceleyin. Siz birine davetiye linki ya da kodu gönderebilirsiniz. Arasındaki fark nedir? 

Örneğin bizim davetiye linkimiz https://www.mexc.com/tr-TR/register?inviteCode=mexc-200 şeklindedir. Bu linki birine gönderip o kişinin tıklamasını sağladığınızda o kişi kayıt ekranına yönlenecek ve davet kodu bölümü otomatik olarak doldurulacak. 



Referans/davetiye linklerinin çalışma mantığı budur. Sizin davet kodunuzu otomatik olarak forma yazdırır. Peki uygulamadan kayıt olacaklar için çözümümüz nedir? Linkin uygulamayı açamadığı durumlarda referans kodumuzu vermek mantıklı olacaktır. Davetiye bölümüne tekrar bakalım.





Görüldüğü üzere davet kodumuz burada zaten yazmakta. Linkin sonunda gördüğünüz ifade davet kodudur ve kolaylık olsun diye hemen yanda sade bir şekilde de yazmaktadır. 

Mexc (mxc) uygulamasında davet kodu nerede yazar?
 
Uygulamada bu bölüme iki farklı şekilde ulaşılmaktaydı fakat aşağıdaki görselde işaretlediğimiz menüyü şimdilik göremiyoruz. Ana sayfadayken referral reward bölümüne tıklayıp referans bölümüne erişebiliyorduk. 


Sizdeki uygulama güncel değilse eğer muhtemelen bu bölümü göreceksiniz ama nedense güncel uygulamada referans menüsünü burada görmedik. Bunun yerine şu şekilde ulaştık: Sol üstte kullanıcı profilili simgesine dokunuyoruz öncelikle. 



Ardından çıkan seçeneklerden arkadaşlarınızı davet edin diyoruz. Bu şekilde de referans bölümüne ulaşabiliriz.





Bu bölümde share exclusive... şeklinde yazıya tıklıyoruz. Buna tıkladığımızda davetiye linkimiz kopyalanmış oluyor. 


Yukarıdaki örneği de dikkate alıp buradan davetiye kodunu kendiniz oluşturabilirsiniz. Linkin sonundaki (eşittir) simgesinden sonraki bölüm davetiye kodunuzdur. Ya da aşağıdaki görselde olduğu gibi bu bölümü Türkçe olarak da görebilirsiniz. Davet kodu yazan bölüm sizin referans kodunuz olacaktır. Poster paylaş, linki paylaş veya yüz yüze davet seçeneklerini kullanabileceğiniz gibi sadece davet kodu bölümünü kopyalayıp arkadaşlarınızla paylaşabilirsiniz. 




Mexc referans kodu menüsü zaman zaman değişmektedir, bulamadıysanız yorum bıraktığınızda yeni güncellemeler ışığında konuyu derhal güncellemeye çalışacağız. 

Mexc referans kodu ne işe yarar?

Referans kodları her borsa için işe yarar. Bu davet kodları sayesinde kişiler referanslı üye olurlar ve yaptıkları işlemlerde daha az komisyon öderler. Yani referans bölümünü boş bırakmaktansa bir kullanıcının referans kodunu girmeniz daha avantajlı olacaktır.

Üye olduktan sonra coin transferi yapmak isterseniz eğer borsalar arası coin transferi konumuza bakabilirsiniz. 

En iyi borsalar arasında yer alan Gateio'ya üye olmak isterseniz Gate io referans kodu konusuna bakabilirsiniz. 

Uyarı: Kripto para borsası yüksek riskler içermektedir. Büyük kazançlar gibi büyük kayıplar da olasıdır. Mxc ya da diğer büyük borsaların hiçbirinin güvenilirliği konusunda tam emin olamayız. Bu konuda alacağınız kararların tamamen hür iradenize bağlı olduğunu hatırlatırız. 

Sponsorlu Bağlantılar

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Konuyla ilgili soruları buradan sorabilir veya konu hakkındaki düşüncelerinizi paylaşabilirsiniz. Yorumlarınızda nazik olmaya özen gösteriniz. Eğer "adsız" olarak görünmek istemiyorsanız yorumlama biçiminden size uygun olanı işaretleyip hesaplarınızla yorum yapabilirsiniz. Yorum yazdıktan sonra "yayınla" deyin, yorumunuz en kısa sürede moderatör tarafından kontrol edilip yayınlanacaktır.

Yandex.Metrica