13 Mayıs 2022 Cuma

Gate io referans kodu nedir? Gate.io yönlendirme id ile kayıt olmanın faydası

Sponsorlu Bağlantılar


Büyük kripto para borsalarından olan Gate.io üye olurken yönlendirme id istemektedir. Yönlendirme id diğer bir adıyla referans kodu ya da davet kodudur. Bu bir kullanıcının referansıdır. Siz bu referansla üye olduğunuzda az ya da çok bir avantaj elde edersiniz. 

Referans kodu olarak ne yazmalı? Gateio yönlendirme id nerede yazar, nasıl alınır?

Gateio borsasına üye olmak için Gate io referans linkini kullanabilirsiniz: https://www.gate.io/tr/signup/3332792

Referans linki ile sisteme girdiğinizde referral id (yönlendirme id'si) bölümü otomatik olarak 3332792 şeklinde doldurulacaktır. Ya da kendiniz manuel olarak yönlendirme id'si bölümüne 3332792 yazabilirsiniz. 

Gateio referans kodu: 3332792

Gate io referans kodu nedir, ne işe yarar?

Yukarıda da belirttiğimiz 3332792 kodunu yönlendirme id bölümüne yazıp kayıt olduğunuzda referanslı üye olursunuz. Referanslı üyelerin bazı avantajları vardır. Bunların başında komisyon indirimi gelmektedir. Borsada işlem yaparken işlem ücretleri kesilir. Referanslı üye olduğunuzda bu işlem ücretleri daha az olur. Örneğin bir coin için 1 dolar işlem ücreti vermek yerine 0.5 dolar işlem ücreti ödemek daha mantıklı değil midir? İşte gateio referans kodu ile üye olmak bu avantajı sağlar. 

Gateio yönlendirme id nereden nasıl alınır?

Gate.io yönlendirme id (referans kodu) olarak 3332792 yazabilirsiniz. Bu kod ile referanslı üye olacaksınız. 

Daha az işlem ücreti ödemek için yapılması gereken nedir?

Gate io borsasının kendi tokeni olan GT token tutup, işlem ücretlerini GT token ile öde ayarı yaptığınızda daha az işlem ücreti ödeyeceksiniz. Bunun profil bilgilerinizin olduğu bölümde trade komisyonunu azaltmak için GT kullan seçeneğini işaretleyerek yapabilirsiniz. Bunun için bir miktar GT token bulundurmanız gerektiğini de hatırlatırız. 

https://www.gate.io/tr/myaccount/profile



Genel uyarı: Kripto paralar risklidir. Yatırımlarınıza dikkat edin ve daima araştırmanızı yapın. 

Sponsorlu Bağlantılar

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Konuyla ilgili soruları buradan sorabilir veya konu hakkındaki düşüncelerinizi paylaşabilirsiniz. Yorumlarınızda nazik olmaya özen gösteriniz. Eğer "adsız" olarak görünmek istemiyorsanız yorumlama biçiminden size uygun olanı işaretleyip hesaplarınızla yorum yapabilirsiniz. Yorum yazdıktan sonra "yayınla" deyin, yorumunuz en kısa sürede moderatör tarafından kontrol edilip yayınlanacaktır.

Yandex.Metrica