28 Nisan 2022 Perşembe

Mexc doğrulama kodu ne anlama gelir? Mexc kayıt olma aşamaları

Sponsorlu Bağlantılar

Ünlü kripto para borsalarından olan Mexc her geçen gün artan üye sayısı ile dikkat çekiyor. Yeni çıkan birçok token ve coine şans tanıyan bu borsaya üyelik oldukça kolay. Formda kafa karıştırdığı düşünülen bölümleri açıklamak istedik. 

* Mexc borsasının eski ismi Mxc şeklindeydi. Güncel adı ise Mexc şeklindedir. Mexc borsasına uygulamadan ya da sitesinden üye olabilirsiniz: MEXC

* Mexc üye olma formunda öncelikle E-posta ya da telefon numarası yazılır. E-posta adresimizi yazdığımızı düşünelim.


* Bir şifre giriyoruz. Şifrenin belli bir standardı olmalı. Mesela Mexc şimdilik şu kurallara uygun şifre istemektedir:


Elbet bu bilgi daha sonra değişebilir. Siz o an Mexc ne istiyorsa ona uygun bir şifre oluşturun ve altında "şifreyi onayla" bölümüne aynı şifreyi yazın.

* Yazımıza konu olan doğrulama kodu bölümüne geldik. Nedir doğrulama kodu? Mailinize ya da telefonunuza gelecek koddur. "kodu al" diyoruz ve biz üye olurken mail girdiğimiz için mailimize bir kod geldi. Maile gelen kodu "doğrulama kodu" alanına yazdık. Doğrulama kodu gelmedi diyorsanız "kodu al" butonuna tıkladığınıza emin olun. Fakat "kodu al" dedikleri hâlde kod gelmeyenler de var. Böyle bir durumda mailin gereksiz ya da spam bölümüne bakmakta fayda var. 

* Son olarak davet kodu ve sözleşme onayı seçeneği kaldı. Sözleşmeyi kabul ettiğimize dair seçeneği işaretliyoruz. Davet kodu bölümüne de bir Mexc referans kodu giriyoruz. Davet kodu arıyorsanız bu bölüme 16aEB yazabilirsiniz. 



Kullanıcı sözleşmesini....kabul ediyorum şeklinde seçeneği de işaretledikten sonra "kayıt ol" dediğimizde üyelik tamamlanmış oluyor. 


Uyarı: Kripto paralar yüksek riskler içerir. Çok kazanabilir ya da çok kaybedebilirsiniz. Yatırımlarınıza dikkat edin. 

Etiketler: mxc doğrulama kodu gelmiyor, mxc doğrulama hatası

Sponsorlu Bağlantılar

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Konuyla ilgili soruları buradan sorabilir veya konu hakkındaki düşüncelerinizi paylaşabilirsiniz. Yorumlarınızda nazik olmaya özen gösteriniz. Eğer "adsız" olarak görünmek istemiyorsanız yorumlama biçiminden size uygun olanı işaretleyip hesaplarınızla yorum yapabilirsiniz. Yorum yazdıktan sonra "yayınla" deyin, yorumunuz en kısa sürede moderatör tarafından kontrol edilip yayınlanacaktır.

Yandex.Metrica