10 Nisan 2022 Pazar

Kucoin referans kodu - Davet kodu : H4aH8w

Sponsorlu Bağlantılar

Kucoin büyük borsalardan biridir ve giderek üye sayısı artmaktadır. Ülkemizde de kripto parayla ilgilenenler arasında Kucoin'e bir ilgi var. Kucoin; Mexc, gateio kadar bilinen ve hatta bunlardan daha iyi olduğu düşünülen bir borsadır. Bu tür borsalara ilk üye olunduğunda referans kodu bölümü karşımıza çıkar. Kucoin'e üye olunduğunda da referans kodu istenir bizden. Nedir Kucoin referans kodu, nereden, nasıl alınır? Eğer ihtiyacınız referans koduysa H4aH8w kodunu kullanarak referanslı üye olabilirsiniz. 

Kucoin referans kodu olarak H4aH8w girdik, bu bize ne fayda sağlayacak?

Diğer borsalarda olduğu gibi Kucoin'de de referanslı üye olmanın avantajı vardır. Davet kodu girerek üye olunduğunda bundan böyle yapılan her işlemde komisyon indirimi sağlanır. Eğer sık al sat yapıyorsanız komisyon indirimi size hissedilir derecede fayda sağlayacaktır. Daha fazla komisyon indirimi için borsanın duyurular bölümü incelenmelidir. 

Özetle Kucoin referans bölümüne H4aH8w yazabilirsiniz. Bu kod 2022, 2023, 2024...fark etmeksizin her zaman çalışır durumdadır. 

Eğer direkt referans linki isterseniz https://www.kucoin.com/ucenter/signup?rcode=H4aH8w linkine tıkladığınızda referans bölümü otomatik olarak olarak H4aH8w ile doldurulacaktır. 


Referral code ya da "referans kodu" yazan yerde H4aH8w yazmasına dikkat ediniz. 

Uyarı: Kripto para birimleri risklidir. Çok kazanabilir, çok kaybedebilirsiniz. Daima riskinize göre hareket edin. 

Sponsorlu Bağlantılar

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Konuyla ilgili soruları buradan sorabilir veya konu hakkındaki düşüncelerinizi paylaşabilirsiniz. Yorumlarınızda nazik olmaya özen gösteriniz. Eğer "adsız" olarak görünmek istemiyorsanız yorumlama biçiminden size uygun olanı işaretleyip hesaplarınızla yorum yapabilirsiniz. Yorum yazdıktan sonra "yayınla" deyin, yorumunuz en kısa sürede moderatör tarafından kontrol edilip yayınlanacaktır.

Yandex.Metrica