8 Nisan 2022 Cuma

Binance referans kodu, referans kimliği : YZMGX1JY

Sponsorlu Bağlantılar

Binance referans kimliği : YZMGX1JY 

trbinance.com referans kimliği: A9J5U1K3 

En büyük kripto para borsası olarak bilinen Binance'e Türkiye'de rağbet büyük. Bir süre önce Binance, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları daha kolay işlem yapabilsinler diye trbinance.com'u hizmete açtı. trbinance'te de birçok işlem yapılabilmekte fakat sınırlı sayıdadır. Trbinance daha çok kullanıcıların rahatlıkla bankadan para transferi yapabilmeleri için vardır. Buraya yatırılan para Binance global'e aktarılabilmektedir. 

Binance referans kimliği (referans kodu) nedir, nereden nasıl alınır? 

Binance'te yapılan al sat işlemlerinde bir miktar komisyon kesilmektedir. Bu komisyonu en aza indirmek, referansla üye olmak ve komisyonu bnb ile öde gibi seçenekler sayesinde mümkündür. Bunların hepsini yaptığınızda daha az komisyon ödediğinizi göreceksiniz. Komisyonu BNB ile öde seçeneğini üye olduktan sonra ayarlayabilirsiniz. Referanslı üyeliği ise ilk üye olduğunuzda yapmanız gerekir. Üye olduktan sonra bu kodu giremezsiniz. Sizler de aşağıdaki görselde görüldüğü gibi "referans kimliği" ibaresini ilk kez gördünüz ve indirimli referans kimliği arıyorsanız bu bölüme YZMGX1JY yazabilirsiniz. Referans kodu ile referans kimliği aynı şeyi ifade eder. Bu Binance global için referans kimliğimizdir. Fakat sizler trbinance sitesine üyelikte referans kodu girmek istiyorsanız bunun için A9J5U1K3 kodunu yazabilirsiniz. 



Uygulamadan değil de site üzerinden kayıt olacaksanız direkt bu linki https://accounts.binance.com/tr/register?ref=YZMGX1JY kullanıp formun geri kalanını doldurup işleminizi tamamlayabilirsiniz. trbinance içinse referans linkimiz şu şekildedir: https://www.trbinance.com/account/signup?ref=A9J5U1K3 Site üzerinden girişlerde direkt bu linklere tıklayıp formda referans kimliği bölümünün otomatik olarak doldurulmasını sağlayabilirsiniz. Üyelik formunda referans kimliği bölümünde verdiğimiz kodların yazıldığına dikkat ediniz. 

Not: Binance üyeliğiniz varsa eğer trbinance için ayrıca üye olmadan da giriş yapmanız mümkün. trbinance girişlerinde "binance hesabıyla oturum açın" diyerek oturum açabilirsiniz. Fakat dilerseniz trbinance için ayrıca üyelik alabilirsiniz. 


Unutmayın ki referans kodu girmediğinizde daha fazla komisyon ödemek durumunda kalırsınız. Referans kimliği bölümüne bir referans kodu girerek üye olmak ise her zaman daha avantajlıdır. 

Uyarı: Kripto paralar yüksek riskler içerir. Çok kazanabilir ya da çok kaybedebilirsiniz. Riskinizi göz önünde bulundurun daima. 

Sponsorlu Bağlantılar

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Konuyla ilgili soruları buradan sorabilir veya konu hakkındaki düşüncelerinizi paylaşabilirsiniz. Yorumlarınızda nazik olmaya özen gösteriniz. Eğer "adsız" olarak görünmek istemiyorsanız yorumlama biçiminden size uygun olanı işaretleyip hesaplarınızla yorum yapabilirsiniz. Yorum yazdıktan sonra "yayınla" deyin, yorumunuz en kısa sürede moderatör tarafından kontrol edilip yayınlanacaktır.

Yandex.Metrica