5 Mayıs 2021 Çarşamba

Twitter'da takip listesi gizleme mümkün mü?

Sponsorlu Bağlantılar

Normal şartlar altında Twitter'da bir hesabın takip ettikleri ve takipçileri görüntülenir. Sizlerin de takip ettikleriniz ve takipçileriniz profilinize giren herkes tarafından görünür. Aşağıda bahsedeceğimiz ayar dışında Twitter'da takip edilen ve takipçi listesi gizleme mümkün değildir şimdilik. Bu ayarın yerini tutmasa da bunun küçük bir istisnası var: O da hesap kilitleme! Kilitli hesap, korumalı hesap, gizli hesap gibi isimler verilen ayarı yaparsanız sadece sizi takip edenler listenizi görebilirler. Detaylı bilgi için twitter gizli hesap yapma konusuna bakabilirsiniz. 

Bu ayarın nasıl yapıldığını burada yeniden özetleyelim:

Ayarlar ve Gizlilik/Gizlilik ve Güvenlik bölümüne gidin ve Tweetlerini korumaya al seçeneğini işaretleyin. 




Bundan böyle hesabınız kilitli görünür. Halihazırda takip edilen ve takipçi listeniz aynı kalır. Bu listeniz dışında kalan Tüm Twitter kullanıcıları paylaştıklarınızı, takipçilerinizi vs. göremezler. Sadece profilinizde "takipçi" yazanlar takip listenizi görebilirler. 

Sponsorlu Bağlantılar

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Konuyla ilgili soruları buradan sorabilir veya konu hakkındaki düşüncelerinizi paylaşabilirsiniz. Yorumlarınızda nazik olmaya özen gösteriniz. Eğer "adsız" olarak görünmek istemiyorsanız yorumlama biçiminden size uygun olanı işaretleyip hesaplarınızla yorum yapabilirsiniz. Yorum yazdıktan sonra "yayınla" deyin, yorumunuz en kısa sürede moderatör tarafından kontrol edilip yayınlanacaktır.

Yandex.Metrica