6 Mayıs 2021 Perşembe

Twitter'da mesaj ve sohbet silme

Sponsorlu Bağlantılar

Twitter'da bir kişiye attığınız ya da bir kişiden gelen belli başlı mesajları silebileceğiniz gibi sohbeti komple de silebilirsiniz. PC'den twitter.com girişlerinde silinecek mesajın solunda bulunan üç nokta simgesine tıklayıp "kendin için sil" diyebilirsiniz.


Uygulamadan girişlerde ise silinecek mesajın üzerine basılı tutup çıkacak seçeneklerde "mesajı kendin için sil" demek gerekir. Bunlar aldığınız ya da gönderdiğiniz belli başlı mesajları silmek içindir.

Bir sohbeti komple silmek içinse PC'den girişlerde sohbetin üstünde yer alan ⓘ simgesine dokunup sohbetten ayrıl'a tıklamak gerekir. 

Uygulama ile girişlerde ise mesajlar bölümüne gidip sohbet açılmadan ilgili sohbete basılı tutulur ve çıkan seçeneklerde "sohbeti sil" denir. 

Gerek tek tek mesaj silmek gerekse sohbeti tümüyle silmek sadece bizi etkiler. Yani mesaj bölümümüze girdiğimizde bu kişilerle sohbetimizi görmeyiz artık fakat o kişi mesajlaşmaları gördüğü gibi bizim mesajları sildiğimizi de anlamaz.

Twitter'da mesaj silince karşı taraftan da siliniyor mu?

Bu özellik daha önce mevcuttu fakat 2021 itibariyle Twitter ayarlarında karşı taraftan mesaj silme yoktur.

Güncellenen konular: Mexc davet kodu

Sponsorlu Bağlantılar

2 yorum:

  1. Twitter üzerinde DM den mesajlaştığım kişinin mesajları görmemesi için ne yapmam gerekir. 2 tarafta ulaşamayacak yani. teşekkürler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Malesef 2021 itibariyle böyle bir özellik yok

      Sil

Konuyla ilgili soruları buradan sorabilir veya konu hakkındaki düşüncelerinizi paylaşabilirsiniz. Yorumlarınızda nazik olmaya özen gösteriniz. Eğer "adsız" olarak görünmek istemiyorsanız yorumlama biçiminden size uygun olanı işaretleyip hesaplarınızla yorum yapabilirsiniz. Yorum yazdıktan sonra "yayınla" deyin, yorumunuz en kısa sürede moderatör tarafından kontrol edilip yayınlanacaktır.

Yandex.Metrica