10 Mayıs 2021 Pazartesi

Twitter'da katılma tarihi değiştirme ve kaldırma var mı?

Sponsorlu Bağlantılar

Bilindiği üzere bir kişinin twitter profiline girdiğimizde Twitter'a hangi tarihte üye olduğunu görebiliyoruz. Profilin isminin hemen altında "...tarihinde katıldı" şeklinde bir ibare görünmektedir.

Bu, kişinin o hesapla Twitter'a kayıt olduğu zamanı gösterir. Buradaki tarih ne kadar eskiyse güvenilirliğin o kadar arttığı düşünülür. Eski bir hesap olmak ayrıca karizmayı da arttırır ve "biz eskiden beri buradayız" mesajı verir. 

Twitter'da neyin nasıl yapıldığı ile ilgili zor sorular dahil olmak üzere sorulan her şeye cevap vermek ve çözüm üretmek istediğimiz için bu konuyu da araştırdık fakat bir sonuca ulaşamadık ne yazık ki. Şayet Twitter'a katılma tarihinizin görünmesini istemiyorsanız ya da değiştirip başka bir tarih yazmak istiyorsanız böyle bir şey mümkün değil şimdilik. Hatta hesabınızı gizli yapsanız bile bu ifadenin göründüğünü test ettik. Dolayısıyla katılma tarihi değiştirme ve kaldırma olmadığını belirtmek isteriz.

Sponsorlu Bağlantılar

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Konuyla ilgili soruları buradan sorabilir veya konu hakkındaki düşüncelerinizi paylaşabilirsiniz. Yorumlarınızda nazik olmaya özen gösteriniz. Eğer "adsız" olarak görünmek istemiyorsanız yorumlama biçiminden size uygun olanı işaretleyip hesaplarınızla yorum yapabilirsiniz. Yorum yazdıktan sonra "yayınla" deyin, yorumunuz en kısa sürede moderatör tarafından kontrol edilip yayınlanacaktır.

Yandex.Metrica