25 Nisan 2021 Pazar

Twitter hesap açma ve uygulama indirme

Sponsorlu Bağlantılar

Twitter ücretli mi?

Hayır, reklam vermeyi düşünmüyorsanız herhangi bir şeye para ödemeniz gerekmiyor şimdilik.

Twitter'a üye olmaya mı karar verdiniz? İster twitter.com ister uygulama kullanarak kaydolabilirsiniz. Iphone kullanıyorsanız App Store'dan, Android yazılıma sahip telefon kullanıyorsanız Play Store'dan "twitter" yazıp "Twitter, Inc" tarafından yayınlanan uygulamayı indirin. Site ya da uygulamaya giriş yapıp "kaydol" deyin. 



Hesabını oluştur şeklinde açılan bölüme isminizi ve mail ya da cep numaranızı yazınız. Cep numarası yazmak şimdilik zorunlu değil. "E-posta kullan" diyerek maille kaydolmaya devam edebilirsiniz. 



Dönem dönem cep telefonu zorunlu olsa da görselde gördüğünüz "e-posta kullan" seçeneğiyle ilerlemek mümkün şimdilik. Doğum tarihinizi doğru girmeye çalışın. Ayrıca Twitter'da yaş sınırı nedir sorusuna da cevap vermiş olalım. Twitter bu soruya 13 yaş ve üzeri şeklinde cevap vermektedir. Bir şüpheden dolayı yaşınızın küçük olduğu tespit edilirse, sizden daha sonra onay istenebilir ya da hesabınız kapatılabilir. Yaş konusuna dikkat etmelisiniz.


Bilgileri girdikten sonra "ileri" deyin, sonra gelen özelleştirme ekranını doldurmak zorunda değilsiniz, atla/ilerle seçenekleriyle devam edin. Son kez bilgileriniz doğru mu şeklinde ekran gelecek ve onay verip işlemi sonlandırabilirsiniz. Twitter'a üye olmak bu kadar kısa ve basit. Twitter ve diğer sosyal medya uygulamalarını yakında çokça anlattığımızı göreceksiniz. Aramak istediklerinizi arama bölümünden sorgulayabilirsiniz. Yazılmamış, eksik şeyler görürseniz yorum yazabilirsiniz. 

Sponsorlu Bağlantılar

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Konuyla ilgili soruları buradan sorabilir veya konu hakkındaki düşüncelerinizi paylaşabilirsiniz. Yorumlarınızda nazik olmaya özen gösteriniz. Eğer "adsız" olarak görünmek istemiyorsanız yorumlama biçiminden size uygun olanı işaretleyip hesaplarınızla yorum yapabilirsiniz. Yorum yazdıktan sonra "yayınla" deyin, yorumunuz en kısa sürede moderatör tarafından kontrol edilip yayınlanacaktır.

Yandex.Metrica