10 Mayıs 2021 Pazartesi

Twitter'da doğum tarihi ekleme, kaldırma, gizleme

Sponsorlu Bağlantılar

Twitter'da bir doğum tarihi ekleyip bu bilgiyi kimlerin görmesi ya da görmemesi gerektiğini ayarlayabilirsiniz. Önce nasıl doğum tarihi ekleniyor bakalım. Profilinize girin ve kullanıcı adınız yanında bulunan "profili düzenle"ye dokunun. 


Aynı zamanda profilinizde değişiklik yapılan bu bölümün en altında "doğum tarihi ekle" yazacaktır. 


Doğum tarihi ekle dedikten sonra görselde görüldüğü gibi doğum tarihi ekleme ekranı gelecektir. Doğum gününüzü yazdıktan sonra sıra bu bilgiyi kimlere göstereceğinize geldi. Doğum tarihimi herkes görsün mü diyorsunuz? Öyleyse görselde turuncu ila gösterdiğimiz "ay ve gün" ve" yıl"seçeneklerine ayrı ayrı tıklayıp "herkes" işaretlesin. Bu sayede doğum tarihinizi takip eden etmeyen herkes görebilir.

Doğum tarihi gizleme ve kaldırma

Doğum tarihimi kimse görmesin diyorsanız yine yukarıdaki turuncu ile işaretli alanları tek tek "yalnızca sen" olarak işaretleyin. Zaten doğum tarihimi herkesten gizledim, kaldırayım gitsin derseniz de profili düzenle/doğum tarihi sıralamasını takip edip "doğum tarihini kaldır" dediğinizde doğum tarihi tamamen silinir. 

Doğum tarihinizi eklemiş olsanız bile daha sonra yine bu bölüme dönüp doğum tarihi değiştirme ve belirli kişilere gösterip belirli kişilerden gizleme ayarı yapabilirsiniz. Unutmayın ki ay ve gün ile yıl bölümünü ayrı ayrı işaretlemelisiniz. Diğer seçeneklere baktığımızda takipçilerin, takip ettiğin kişiler, birbirinizi takip ediyorsunuz şeklinde seçenekler olduğunu görüyoruz. Bunlardan istediklerinizi seçip bu ayarı özelleştirebilirsiniz.

Bu ayarları sık değiştirmeniz durumunda Twitter sınırlamalarına takılı kalabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Konuyla ilgili soruları buradan sorabilir veya konu hakkındaki düşüncelerinizi paylaşabilirsiniz. Yorumlarınızda nazik olmaya özen gösteriniz. Eğer "adsız" olarak görünmek istemiyorsanız yorumlama biçiminden size uygun olanı işaretleyip hesaplarınızla yorum yapabilirsiniz. Yorum yazdıktan sonra "yayınla" deyin, yorumunuz en kısa sürede moderatör tarafından kontrol edilip yayınlanacaktır.

Yandex.Metrica