7 Mayıs 2021 Cuma

Twitter'da hesap engelleme nasıl yapılır?

Sponsorlu Bağlantılar

İnternette her mecrada olduğu gibi Twitter'da da rahatsız edici kişilerle muhatap olmak zorunda kalabiliyoruz. Bu kişilerle iletişimi sonlandırmanın en iyi yolu onları engellemektir. Bu durum engellemenin genel amacına uygundur. Fakat ağzımızı açsak blocklandığımız oluyor. Bu konuda yapılacak bir şey yoktur. Bu ayarı elinde bulunduran kişiler herkesi blocklayabilir. Sizler de size hiçbir şey yapmayanları engelleyebilirsiniz. Tabii biz sebepsiz engellemeleri tasvip etmiyoruz, yine de karar sizin. 

Bir Twitter kullanıcısını engellemenin birden fazla yolu var. Engelleyeceğiniz kişinin profiline gidip sağ üst köşedeki üç nokta simgesine tıklayıp "engelle" diyebilirsiniz.


Ya da bir tweetin yanında bulunan üç nokta simgesine dokunup ardından "... adlı kişiyi engelle" diyerek o kişiyi engelleyebilirsiniz.

Bir kişiyle mesajlaşırken o kişinin profiline gidebilir ve yukarıdaki yöntemle engelleyebilirsiniz. Şayet bir kişiyle mesajlaşırken mesajlaşma balonunun üstünde ⓘ simgesi görüyorsanız simgeye dokunabilir ve "....adlı kişiyi engelle" diyerek kullanıcıyı blocklayabilirsiniz.

Peki bir kişiyi engelledik, bundan sonra ne olacak? Twitter'da kişi engelleme ile ilgili çok sayıda soru ve merak edilen var. Bunları bir başlık altında derledik. Dilerseniz Twitter engelleme hakkında konumuzu ziyaret edebilir ve konuyla ilgili daha detaylı bilgi alabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Konuyla ilgili soruları buradan sorabilir veya konu hakkındaki düşüncelerinizi paylaşabilirsiniz. Yorumlarınızda nazik olmaya özen gösteriniz. Eğer "adsız" olarak görünmek istemiyorsanız yorumlama biçiminden size uygun olanı işaretleyip hesaplarınızla yorum yapabilirsiniz. Yorum yazdıktan sonra "yayınla" deyin, yorumunuz en kısa sürede moderatör tarafından kontrol edilip yayınlanacaktır.

Yandex.Metrica