7 Mayıs 2021 Cuma

Twitter yanıt gizleme nedir, nasıl kullanılır?

Sponsorlu Bağlantılar

"Saldırgan içeriğe sahip olabilecekler de dahil olmak üzere ek yanıtları göster" uyarısına hiç denk geldiniz mi? Bu uyarı gerçekten saldırgan içeriğe, spam'a işaret edebileceği gibi Tweet sahibinin keyfi uygulaması sebebiyle de böyle olmuş olabilir, nasıl mı? Yanıt gizleme sayesinde. Yanıt gizleme nedir, gizleyince neler olur yakından bakalım.

Örneğin bir tweet attınız ve tasvip etmediğiniz bir yanıt/yorum aldınız. Tweet sahibi olarak bu yanıtı gizleme hakkınız var. Tweetinizin altına yapılan yorumun hemen yanında yer alan üç nokta simgesine tıklayıp yanıtı gizle dediğinizde ilgili yanıt gizlenir. 


Twitter'da başkasının yorumunu silme yok ama yanıt gizleme şeklinde bir alternatif mevcut. Peki böyle olunca ne olur? Tweetinize gelen kişiler aşağıdaki seçeneği görürler:




Yanıtları gör dediklerinse ise bu sefer aşağıdaki gibi bir uyarı görürler. 


Göster dediklerinde ise gizlenen tweetleri görebilirler. Bir tweette gizlenen tüm yanıtları görmek için orijinal tweetin yanında bulunan üç nokta simgesine tıklayıp gizli yanıtları görüntüle diyebilirsiniz. Eğer yanlışlıkla tweet gizlediyseniz tweetinizde gizlenen tweetler bölümüne gidebilir ve yorumları yeniden görünür kılabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Konuyla ilgili soruları buradan sorabilir veya konu hakkındaki düşüncelerinizi paylaşabilirsiniz. Yorumlarınızda nazik olmaya özen gösteriniz. Eğer "adsız" olarak görünmek istemiyorsanız yorumlama biçiminden size uygun olanı işaretleyip hesaplarınızla yorum yapabilirsiniz. Yorum yazdıktan sonra "yayınla" deyin, yorumunuz en kısa sürede moderatör tarafından kontrol edilip yayınlanacaktır.

Yandex.Metrica