8 Mayıs 2021 Cumartesi

Twitter engel kaldırma nasıl olur?

Sponsorlu Bağlantılar

Bazen affetmek gerekebilir. Hayat daima öfkeyle sürdürülemez. Zaman zaman kini yok etmek ve insanlara şans tanımak lazımdır. Vaktiyle sizler de birilerine kızmış, gözü karartıp engellemiş ve kişileri dipsiz kuyulara yollamıştınız. Fakat şimdi merhamet dolusunuz ya da hâlâ söyleyecek bir şeyleriniz var. O kişileri derinlerden çıkarıp bir şeyler söylemek istiyorsunuz ama engellediğiniz bir kişiye nasıl ulaşacaksınız? Nerededir bu engellenenler? Magmanın derinliklerinde mi aramalı?

Twitter engel listesini o kadar uzaklarda aramaya gerek yok aslında. Eğer Girişleriniz twitter.com üzerindense twitter engel listesi linkini direkt işinizi görecektir.

https://twitter.com/settings/blocked/all

Buraya Daha fazla/ ayarlar ve gizlilik/ gizlilik ve güvenlik/ sessize alma ve engelleme sıralamasını takip ederek de ulaşmanız mümkün. 

Uygulama girişlerindeyse Ayarlar ve Gizlilik/Gizlilik ve Güvenlik sıralamasını takip edip Sessize alma ve engelleme bölümünde "engelli hesaplar" bölümünde engel listenizi görebilirsiniz. Burada "engellendi" yazısına dokunduğunuz anda o kişileri azad eder ve böylelikle engellerini kaldırmış olursunuz. 

Engel kaldırmanın diğer yolu bizzat kişinin profiline girmek ve profili karşısında "engellendi" yazısına dokunmaktır.


Gördüğünüz gibi engel kaldırmak kolay iş. Önemli olan bundan sonra olacaklara katlanmak. Şaka yapıyoruz tabii. Kişi engellemek de block kaldırmak da oldukça sıradan ve kişiyi ilgilendiren ayarlardır.

Sponsorlu Bağlantılar

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Konuyla ilgili soruları buradan sorabilir veya konu hakkındaki düşüncelerinizi paylaşabilirsiniz. Yorumlarınızda nazik olmaya özen gösteriniz. Eğer "adsız" olarak görünmek istemiyorsanız yorumlama biçiminden size uygun olanı işaretleyip hesaplarınızla yorum yapabilirsiniz. Yorum yazdıktan sonra "yayınla" deyin, yorumunuz en kısa sürede moderatör tarafından kontrol edilip yayınlanacaktır.

Yandex.Metrica