7 Mayıs 2021 Cuma

Twitter'da grup sohbeti nasıl yapılır?

Sponsorlu Bağlantılar

Twitter'da çoklu sohbet mümkün. Anlık mesaj uygulamalarından aşina olduğumuz gibi sohbete birden fazla kullanıcı ekleyerek grup sohbeti başlatmak için yapacağımız ilk iş mesaj bölümüne gitmek olacaktır. Mesaj bölümüne ulaştıktan sonra yeni bir mesaj başlatma anlamına gelen mektup simgesine dokunuyoruz.


Ardından gelecek ekranda "yeni mesaj" bölümüne sohbete eklemek istediğimiz kişilerin kullanıcı adı ya da Twitter isimlerini yazıyoruz. Bir kişinin adını yazmaya başladığımızda ismi belirecektir ve dokunup "kişi ara" bölümüne eklenmesini sağlarız. Bu şekilde grup sohbetine eklemek istediklerinizi tek tek yazdıktan sonra "sonraki" butonuna dokunun. Sonraki butonu yerine "ileri" yazısını görürseniz "ileri" seçeneğine dokunacaksınız.



Bundan böyle grup sohbeti oluşmuş olacaktır. Bu şekilde birbirini takip etmeyen hesapların da grup sohbetinde mesajlaşmalarını sağlayabilirsiniz. Eğer grup sohbetine eklediğiniz kişi sizi takip etmeyen ama dm'yi herkese açmış biriyse grup sohbetini mesaj istekleri bölümünde görecektir. 

Size de takip etmediğiniz hesaplardan grup sohbeti daveti gelirse "mesaj istekleri" bölümünde görünür ve sohbete dahil olmayı kabul edip etmeme seçenekleriniz olacaktır.

Sponsorlu Bağlantılar

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Konuyla ilgili soruları buradan sorabilir veya konu hakkındaki düşüncelerinizi paylaşabilirsiniz. Yorumlarınızda nazik olmaya özen gösteriniz. Eğer "adsız" olarak görünmek istemiyorsanız yorumlama biçiminden size uygun olanı işaretleyip hesaplarınızla yorum yapabilirsiniz. Yorum yazdıktan sonra "yayınla" deyin, yorumunuz en kısa sürede moderatör tarafından kontrol edilip yayınlanacaktır.

Yandex.Metrica