11 Mayıs 2021 Salı

Twitter hesabınıza hangi cihazdan hangi şehirden giriş yapılmış görün

Sponsorlu Bağlantılar

Şifre ile girilen her uygulamada olduğu gibi Twitter'da da hesabımızın çalınma riski daima vardır. Eğer hesabınıza bir başkasının daha önce girip girmediğini kontrol etmek istiyorsanız twitter hesap geçmişinize bakabilirsiniz.

Ayarlar ve gizlilik/Hesap sıralamasını takip edip Twitter verilerin altında bulunan uygulamalar ve oturumlar'a dokunun. Sonraki ekranda "oturumlar" dediğinizde o an twitter hesabınıza girdiğiniz cihazları görürsünüz. Şüpheli bir giriş görürseniz diğer tüm oturumlardan çıkış yap diyebilirsiniz.




Twitter verilerin - hesap geçmişi - hesap erişimi geçmişi ya da bulunduğun yerler sıralamasını takip edip hem giriş yapılan ip adreslerini hem şehirleri görebilirsiniz.


Size ait olmayan bir giriş görürseniz tüm oturumları kapat deyin ve twitter şifre değiştirme işlemi yapın. 

Sponsorlu Bağlantılar

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Konuyla ilgili soruları buradan sorabilir veya konu hakkındaki düşüncelerinizi paylaşabilirsiniz. Yorumlarınızda nazik olmaya özen gösteriniz. Eğer "adsız" olarak görünmek istemiyorsanız yorumlama biçiminden size uygun olanı işaretleyip hesaplarınızla yorum yapabilirsiniz. Yorum yazdıktan sonra "yayınla" deyin, yorumunuz en kısa sürede moderatör tarafından kontrol edilip yayınlanacaktır.

Yandex.Metrica