1 Mayıs 2021 Cumartesi

Twitter şifresi nasıl değiştirilir?

Sponsorlu Bağlantılar

Her uygulamada olduğu gibi Twitter uygulamasında da şifre değiştirme işlemi yapmanız gerekebilir. Basit bir parolanız varsa eğer ya da hesabınız tehlikedeyse mutlaka parolanızı değiştirin. Android Twitter uygulaması kullanıyorsanız ayarlar ve gizlilik/Hesap sıralamasını takip edin ve Giriş ve Güvenlik başlığı altında "şifre"ye dokunun. 



Gelen ekranda "şimdiki şifre" bölümüne kullandığınız şifreyi yazın. Yeni şifre bölümüne bundan sonra kullanmak istediğiniz 8 karakterli şifrenizi yazın ve şifreyi doğrula bölümüne yeni kullanmak istediğiniz şifreyi yeniden yazıp şifre güncelle deyin. Böylelikle parolanız değişmiş olacaktır. 



Twitter.com üzerinden girişlerde daha fazla/ayarlar ve gizlilik/hesabın/şifreni değiştir bölümünden parola değiştirme bölümüne erişebilirsiniz. Şifre değiştirmek için parolanızı bilmeniz gerekir. Eğer şifrenizi hatırlamıyorsanız twitter şifre unutma konusundan bilgi alabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Konuyla ilgili soruları buradan sorabilir veya konu hakkındaki düşüncelerinizi paylaşabilirsiniz. Yorumlarınızda nazik olmaya özen gösteriniz. Eğer "adsız" olarak görünmek istemiyorsanız yorumlama biçiminden size uygun olanı işaretleyip hesaplarınızla yorum yapabilirsiniz. Yorum yazdıktan sonra "yayınla" deyin, yorumunuz en kısa sürede moderatör tarafından kontrol edilip yayınlanacaktır.

Yandex.Metrica