12 Mayıs 2021 Çarşamba

Twitter hesabının mail adresi nasıl değiştirilir?

Sponsorlu Bağlantılar

Twitter'a kaydolduğunuz mail değiştirmediğiniz sürece Twitter mailinizdir. Bunu istediğiniz zaman değiştirebilirsiniz. Twitter hesabınız sizin için önemliyse eğer aktif olarak kullandığınız ve şifresini bildiğiniz mail adresinizi eklemeye özen gösterin. Çünkü yarın öbür gün twitter şifremi unuttum derseniz yardımınıza e-posta adresiniz koşacaktır. Mailinize girebiliyorsanız Twitter şifrenizi rahatlıkla sıfırlayabilirsiniz. Bu bilgiler doğrultusunda Twitter hesabına yeni mail adresi nasıl ekleniyormuş bakalım:

Ayarlar ve gizlilik/Hesap sıralamasını takip edin. e-posta bölümüne dokunun. Twitter bu aşamada şifre sormaktadır. Sen bazı ayarları değiştirmeye çalışıyorsun ama bakayım gerçekten hesap sahibi misin diyerek şifre girmenizi istemektedir. Şifrenizi yazın ve ileri deyin.




Sonraki ekranda yeni e-posta adresinizi yazmanız istenecektir. "e-posta adresini bilen kişilerin Twitter'da seni bulmasına ve seninle bağlantı kurmasına izin ver" seçeneğini boş bırakabileceğiniz gibi tercihiniz doğrultusunda işaretleyebilirsiniz de, size kalmış. Yeni e-posta adresinizi yazıp ileri dedikten sonra maile doğrulama e-postası gelecektir. Mailinizi doğruladığınızda yeni e-posta adresiniz eklenmiş olacaktır.

Sponsorlu Bağlantılar

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Konuyla ilgili soruları buradan sorabilir veya konu hakkındaki düşüncelerinizi paylaşabilirsiniz. Yorumlarınızda nazik olmaya özen gösteriniz. Eğer "adsız" olarak görünmek istemiyorsanız yorumlama biçiminden size uygun olanı işaretleyip hesaplarınızla yorum yapabilirsiniz. Yorum yazdıktan sonra "yayınla" deyin, yorumunuz en kısa sürede moderatör tarafından kontrol edilip yayınlanacaktır.

Yandex.Metrica