2 Mayıs 2021 Pazar

Tweet nasıl silinir?

Sponsorlu Bağlantılar

Kendi sayfanızda ya da başkasının tweet altına yazdıklarınızı rahatlıkla silebilirsiniz. Tabii silerken şunu da unutmamak gerekir. Eğer sakıncalı bir şey paylaştıysanız birileri ekran görüntüsü almış olabilir. Twitter paylaşımlarını yedekleyen kimi sitelerden de herkese açık paylaşımlarınız "önbelleklere" alınmış olabilir. Yine de böylesi bir durumda acele etmekte fayda var. İster sıkıntılı bir durum olsun isterse yazılan şey beğenilmesin, her şekilde silebilirsiniz. Bunun için silmek istediğiniz tweetinize gidin ve yanında yer alan üç nokta simgesine tıklayıp sil deyin. Başka bir Tweet altına yorum yaptıysanız yine aynı şekilde silebiliyorsunuz.




Ufak tefek görünüm farkları olsa da sizler de Tweetin yanında bir simge bulunacak ve bu sayede yazdıklarınızı silebileceksiniz. 

Toplu tweet silme nasıl yapılır?

Twitter içerisinde şimdilik böyle bir ayar yoktur. Fakat üçüncü parti uygulama ve siteler vasıtasıyla bu işlem yürütülebilmektedir. Bu sitelerden kimisini güvenilir bulmadığımızdan paylaşmıyoruz. Bu siteleri kullanmanız durumunda sitenin güvenilir olup olmadığını sorgulatın ve toplu tweet silme işlemi için bu siteleri kullanırsanız hızlı bir şekilde şifrenizi değiştirin. Bir eliniz silme işlemindeyken bir eliniz şifre değiştirme işleminde olsun. Biz bu sitelerin hepsi böyledir demiyoruz ama bu risk her zaman vardır. Kullanmanız durumunda ise mutlaka parolanızı değiştirin.

Sponsorlu Bağlantılar

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Konuyla ilgili soruları buradan sorabilir veya konu hakkındaki düşüncelerinizi paylaşabilirsiniz. Yorumlarınızda nazik olmaya özen gösteriniz. Eğer "adsız" olarak görünmek istemiyorsanız yorumlama biçiminden size uygun olanı işaretleyip hesaplarınızla yorum yapabilirsiniz. Yorum yazdıktan sonra "yayınla" deyin, yorumunuz en kısa sürede moderatör tarafından kontrol edilip yayınlanacaktır.

Yandex.Metrica