1 Mayıs 2021 Cumartesi

Kendi tweetlerini hassas içerik olarak ayarlama

Sponsorlu Bağlantılar

Twitter'da hassas içerikler(fotoğraf, video) paylaşıyorsanız hassas içerik ayarı yapabilirsiniz. Bu sayede tweetlerinizi herkes görmez, sadece hassas içerikleri görmek istiyorum diyenler paylaşımlarınızı görebilirler. Bu sayede politika ihlali yapmadığınız sürece hesabınızın kapatılma riski de azalacaktır. Bu işlemi android ve ios uygulama üzerinden yapmak isteyenler, ayarlar ve gizlilik/gizlilik ve güvenlik sıralamasını takip edip güvenlik başlığı altında "tweetlediğin medyayı hassas materyal içerebilir olarak işaretle" kısmını sağa kaydırarak bu ayarı yapabilirler. Site üzerinden ise Daha fazla/ayarlar ve gizlilik/gizlilik ve güvenlik/senin tweetlerin sıralamasını takip ederek ilgili ayara erişebilirsiniz. 



Yukarıdaki görselde turuncu ile işaretli alanda bu ayarın henüz yapılmadığını görüyoruz. Tweetlerinizi hassas içerik yapmak istiyorsanız işareti sağa kaydırmanız gerekmektedir. 

Sponsorlu Bağlantılar

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Konuyla ilgili soruları buradan sorabilir veya konu hakkındaki düşüncelerinizi paylaşabilirsiniz. Yorumlarınızda nazik olmaya özen gösteriniz. Eğer "adsız" olarak görünmek istemiyorsanız yorumlama biçiminden size uygun olanı işaretleyip hesaplarınızla yorum yapabilirsiniz. Yorum yazdıktan sonra "yayınla" deyin, yorumunuz en kısa sürede moderatör tarafından kontrol edilip yayınlanacaktır.

Yandex.Metrica