19 Mart 2021 Cuma

Twitter'da hassas içerik görüntüleme nasıl olur?

Sponsorlu Bağlantılar

Twitter'da bazen gezinirken hassas içerik uyarısı alırız. Bunlar şu şekildedir:
Dikkat: bu profil hassas olabilecek içerik barındırıyor. Hassas olabilecek resimler veya dil kullanarak Tweetlediği için bu uyarıyı görüyorsun. Yine de görüntülemek istiyor musun? 
Bu medya, görmemeyi tercih ettiğin içerikler barındırdığı için uygun değil.

Bu uyarılar twitter kullanıcısının hassas olarak işaretlediği gönderiler sebebiyle veya bu şekilde rapor edilmesinden kaynaklanmaktadır. Eğer Twitter'ın yaptığı uyarı gibi yine de hassas içeriği görüntülemek istiyorsanız aşağıdaki ayarı yapabilirsiniz.

PCden giriyorsanız sol menüden daha fazla/gizlilik ve güvenlik/gördüğün içerik sıralamasını takip edip hassas içerikli olabilecek medyayı görüntüle seçeneğini işaretleyiniz.

Mobil uygulamadan giriyorsanız ayarlara giden üç çizgili simgeye tıklayın. Sonrasında ayarlar ve gizlilik/gizlilik ve güvenlik sıralamasını takip edip aşağıda güvenlik başlığı altında bulunan hassas içeriğe sahip olabilecek medyayı göster seçeneğini aktif ederek işlemi sonlandırın. 





UYARI: Hassas içerikler sakıncalı içerikler olabilir, ayarı yaparken sakıncaları göz önünde bulundurunuz. 

Sponsorlu Bağlantılar

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Konuyla ilgili soruları buradan sorabilir veya konu hakkındaki düşüncelerinizi paylaşabilirsiniz. Yorumlarınızda nazik olmaya özen gösteriniz. Eğer "adsız" olarak görünmek istemiyorsanız yorumlama biçiminden size uygun olanı işaretleyip hesaplarınızla yorum yapabilirsiniz. Yorum yazdıktan sonra "yayınla" deyin, yorumunuz en kısa sürede moderatör tarafından kontrol edilip yayınlanacaktır.

Yandex.Metrica