27 Nisan 2021 Salı

Twitter kapak fotoğrafı değiştirme

Sponsorlu Bağlantılar

Twitter'a arka plan resmi koyarak profilinizi canlı tutabilirsiniz. Hemen profilinize gidin ve bu işlemi gerçekleştirin. Profilinize gitmek için profil resminize dokunabilirsiniz. 


Profil resminin hemen yanında yer alan profili düzenle yazısına dokunun. Daha önce herhangi bir kapak fotoğrafı yüklemediyseniz, ilgili alan boş görünür. Aşağıda gördüğünüz gibi fotoğraf ekle bölümüne dokunun ve etkili bir görsel seçin.


Seçimi yaptıktan sonra görselin hangi bölümlerinin kapakta görünmesini istiyorsanız kaydırın. İşlem bittikten sonra kaydet demeyi unutmayın. Bundan böyle profilinize girenler kapak fotoğrafınızı görecekler. Profilinize girenler öncelikle kapak fotoğrafınızı görecekler, bu sebepten ne kadar iyi bir tercih yaparsanız o kadar etkili olabilir hesabınız. 

Kapak resminize özlü sözler eklemek istiyorsanız çeşitli sitelerden görseller bulabilir ya da bulduğunuz yazıları fotoğraf düzeltme uygulaması yardımıyla görselleştirebilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Konuyla ilgili soruları buradan sorabilir veya konu hakkındaki düşüncelerinizi paylaşabilirsiniz. Yorumlarınızda nazik olmaya özen gösteriniz. Eğer "adsız" olarak görünmek istemiyorsanız yorumlama biçiminden size uygun olanı işaretleyip hesaplarınızla yorum yapabilirsiniz. Yorum yazdıktan sonra "yayınla" deyin, yorumunuz en kısa sürede moderatör tarafından kontrol edilip yayınlanacaktır.

Yandex.Metrica