13 Ağustos 2021 Cuma

Instagram'da arama ve gezinme geçmişi nasıl silinir?

Sponsorlu Bağlantılar

Instagram'da bir şeyler yazdığımızda onunla ilgili kişiler, etiketler vs. çıkar. Bunlara tıkladığımızda bunlar arama bölümünde, gezinme geçmişinde görünür. Belli başlı profilleri arama bölümünde aratıp o kişilerin profilinde geziniyorsak bu kişiler de arama bölümünde karşımıza çıkar. Arama bölümüne dokunduğunuzda daha önce arattığınız şeyler önünüze serilir. Eğer bunları geçmişten temizlemek istiyorsanız yöntem oldukça kolay. 

Instagram arama geçmişi silme 2021

Arama bölümüne gitmek için büyüteç simgesine dokunuyoruz. Ardından arama bölümüne dokunuyoruz. Arama bölümüne dokunduğumuz gibi daha önce arayıp tıkladığımız hesap, ses, etiket, yerler gibi şeyleri göreceğiz. Bunların içinde tek tek kaldırmak istediklerimiz varsa eğer karşılarında yer alan x (çarpı) simgesine dokunuyoruz. Eğer tek tek kaldırmak yerine geçmişi tamamen kaldırmak istiyorsak "tümünü gör" diyoruz.



Sonraki ekranda "tümünü temizle" diyoruz. 





Bu şekilde instagram geçmişi tamamen silinmiş olur. 

Sponsorlu Bağlantılar

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Konuyla ilgili soruları buradan sorabilir veya konu hakkındaki düşüncelerinizi paylaşabilirsiniz. Yorumlarınızda nazik olmaya özen gösteriniz. Eğer "adsız" olarak görünmek istemiyorsanız yorumlama biçiminden size uygun olanı işaretleyip hesaplarınızla yorum yapabilirsiniz. Yorum yazdıktan sonra "yayınla" deyin, yorumunuz en kısa sürede moderatör tarafından kontrol edilip yayınlanacaktır.

Yandex.Metrica