31 Temmuz 2021 Cumartesi

Telegram'da profil linki oluşturma ve paylaşma nasıl yapılır?

Sponsorlu Bağlantılar

Telegram'da diğer sosyal mecralarda olduğu gibi hesabınızın bir bağlantısı olmasını isterseniz aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz. Profilinizin bir linkinin olması için öncelikle bir kullanıcı adı belirlemelisiniz. Kullanıcı adınız olmadan profil linkiniz oluşmayacaktır. Bunun için ayarlara gidiyoruz. 



Yok kullanıcı adı yazan bölüme dokunuyoruz. 



Türkçe karakter içermeyen ve en az 5 karakterden oluşan bir kullanıcı adı belirliyoruz. Eğer kullanıcı adı başkası tarafından alınmışsa sistem kullanıcı adınıza müsaade etmeyecektir. Uygun bir kullanıcı adı belirledikten sonra onay simgesine dokunun, böylelikle bir kullanıcı adınız olmuş olacaktır. 




Kullanıcı adımızı oluşturduk, peki profil linkimiz nasıl olacak? Telegram'ın standart linkleri https://t.me/kullanıcıadı şeklindedir. Yukarıdaki örnekte kullanıcı adı olarak "kullaniciadinizzz" yazdık ve kırmızı alanda da gösterildiği gibi profil linkimiz "https://t.me/kullaniciadinizzz" olarak göründü. https://t.me/ sonuna kullanıcı adınızı yapıştırabileceğiniz gibi profil linkinizi yine bu bölüme gelerek de alabilirsiniz. 

Bu şekilde kullanıcı adı belirleyip profil linkinizi birileriyle paylaştığınızda, başkaları sizle sohbet başlatabilecektir. Örneğin bir web siteniz var ve bir hizmet veriyorsunuz, Telegram linkinizi bu şekilde paylaşıp kişilerin size online soru sormasını sağlayabilir ve yakın temaslı iletişim kurabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Konuyla ilgili soruları buradan sorabilir veya konu hakkındaki düşüncelerinizi paylaşabilirsiniz. Yorumlarınızda nazik olmaya özen gösteriniz. Eğer "adsız" olarak görünmek istemiyorsanız yorumlama biçiminden size uygun olanı işaretleyip hesaplarınızla yorum yapabilirsiniz. Yorum yazdıktan sonra "yayınla" deyin, yorumunuz en kısa sürede moderatör tarafından kontrol edilip yayınlanacaktır.

Yandex.Metrica