31 Temmuz 2021 Cumartesi

Telegram video boyutu küçültme ve video kesme nasıl yapılır?

Sponsorlu Bağlantılar

Telegram'da video yollarken boyut küçültebilir ya da videonun belirli bir bölümünü kesip atabilirsiniz. Bu sayede hem daha hızlı transfer edersiniz hem mobil veriyi idareli kullanırsınız hem de karşı tarafın cihazında daha az yer kaplamasını sağlayabilirsiniz. Videonun belirli bir bölümünü atarak videonun sadece ilgilendiren bölümünü izlemesini sağlayabilirsiniz. Bu işlem mobil Telegram uygulamasından yapılmaktadır. 

Öncelikle gönderilecek videoyu seçiyoruz ve göndermeden önce aşağıda işaretlediğimiz çark simgesine dokunuyoruz. 



Buradan dilersek daha küçük boyut diyerek videonun boyutunu küçültebilir ve sonrasında karşı tarafa gönderebiliriz.





Video kesme nasıl yapılır?

Telegram'da video kesme için yollanacak videoyu seçip göndermeden önce ayarlama yapıyoruz. 



Videoyu göndermeden önce yukarıda gösterdiğimiz gibi işaretli alanlardan tutup sağa sola çekiyor ve videonun sadece belirli bir bölümünü gönderebiliyoruz. Bu şekilde videolarınızı rahatlıkla kesebilirsiniz. 

Sponsorlu Bağlantılar

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Konuyla ilgili soruları buradan sorabilir veya konu hakkındaki düşüncelerinizi paylaşabilirsiniz. Yorumlarınızda nazik olmaya özen gösteriniz. Eğer "adsız" olarak görünmek istemiyorsanız yorumlama biçiminden size uygun olanı işaretleyip hesaplarınızla yorum yapabilirsiniz. Yorum yazdıktan sonra "yayınla" deyin, yorumunuz en kısa sürede moderatör tarafından kontrol edilip yayınlanacaktır.

Yandex.Metrica