10 Mayıs 2021 Pazartesi

Twitter'da youtube videsu ve diğer bağlantıları paylaşma

Sponsorlu Bağlantılar

Twitter'da Youtube, vimeo, dailymotion ve diğer video sitelerinden bağlantı paylaşabilirsiniz. Herhangi bir sitenin linkini ya da haber linkini de paylaşabilirsiniz. Hepsinin temel mantığı aynıdır. Youtube üzerinden yapacağımız anlatım birçok site için geçerlidir. Pc üzerinden işlem gerçekleştirenler için anlatalım, ardından telefon uygulamasına geçelim.

Youtube'da videonun altında paylaş butonu bulunmaktadır. 



Önce paylaş butonuna tıklıyor, ardından çıkan seçeneklerden Twitter'a dokunuyoruz. 



Twitter.com'da hesabımız açıksa direkt tweetle bölümüne düşecektir. İster bu şekilde paylaşın isterseniz link dışında kalan bölümleri silin ve yorumunuzu ekleyin.

Telefondan giriyorsanız Youtube uygulamasında video altında paylaş bulunmaktadır. 


Paylaş dedikten sonra telefonunuzun özelliği ve yüklü uygulamaya göre değişmekle birlikte, aşağıdaki gibi Tweet yazısı görürseniz eğer videoyu direkt tweet olarak atabilirsiniz.



Youtube linki dışında kalan kısımları silip kendi yorumunuzu katıp o şekilde tweet atabilirsiniz. 

Dailymotion, vimeo ve diğer video sitelerinde ya da herhangi bir sitede paylaş butonuna tıkladığınızda seçenekler arasında Twitter yer alıyor ve site güvenliyse paylaş diyebilir ve Twitter'ı seçerek bağlantıyı paylaşabilirsiniz.

Bu seçeneklere sahip değilseniz link kopyalayıp Twitter'a gelip tweetle bölümüne yapıştırabilir ve videonuzu/bağlantınızı paylaşabilirsiniz. 

Bir Youtube videosunun linkini nasıl kopyalarız?

Video altında yer alan paylaş butonuna tıklayıp bağlantıyı kopyala deriz ya da siteden girişlerde adres çubuğunda yer alan linki direkt kopyalarız. 


Her videonun linki farklıdır. Sizde görünen linki kopyalayabilir ve Twitter'da tweetle bölümüne yapıştırabilirsiniz. 

Sponsorlu Bağlantılar

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Konuyla ilgili soruları buradan sorabilir veya konu hakkındaki düşüncelerinizi paylaşabilirsiniz. Yorumlarınızda nazik olmaya özen gösteriniz. Eğer "adsız" olarak görünmek istemiyorsanız yorumlama biçiminden size uygun olanı işaretleyip hesaplarınızla yorum yapabilirsiniz. Yorum yazdıktan sonra "yayınla" deyin, yorumunuz en kısa sürede moderatör tarafından kontrol edilip yayınlanacaktır.

Yandex.Metrica