6 Mayıs 2021 Perşembe

Twitter'da yorum - yanıtlama kapatma

Sponsorlu Bağlantılar

Twitter'da yazdıklarınızın kimse tarafından yanıtlanmamasını ya da belirlediğiniz kişiler tarafından yanıtlanmasını sağlayabilirsiniz. Diğer bir deyişle, dilerseniz tweetlerinizi yorumlara kapatabilirsiniz. Nasıl yapıldığına bakalım öncelikle. Eğer şimdiye dek ayarları değiştirmediyseniz bir tweet atarken herkes yanıtlayabilir şeklinde yazı görürsünüz. Yani bir şey paylaşırken herkes yorum yapabilir.


Bu yazıya dokunduğunuzda seçenekleri görürsünüz.


Takip ettiğin kişiler dediğinizde sadece takip ettikleriniz tweetlerinizi yanıtlayabilir yani yorum yapabilir. Takip etmedikleriniz de tweetlerinizi görebilir ama yorum yapamazlar.

Tweetlerinizin yorumlanmasını herkese kapatmak istiyorsanız eğer bu durumda yalnızca bahsettiğin kişiler seçeneğini işaretlemeniz gerekir. Bu ayarda @ işaretiyle birini yazdığınızda o kişi tweetinize yorum yapabilir ama eğer hiç kimseyi yazmazsanız bu durumda takip ettikleriniz olsun diğer twitter kullanıcıları olsun kimse tweetinize yorum yapamaz.

Sponsorlu Bağlantılar

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Konuyla ilgili soruları buradan sorabilir veya konu hakkındaki düşüncelerinizi paylaşabilirsiniz. Yorumlarınızda nazik olmaya özen gösteriniz. Eğer "adsız" olarak görünmek istemiyorsanız yorumlama biçiminden size uygun olanı işaretleyip hesaplarınızla yorum yapabilirsiniz. Yorum yazdıktan sonra "yayınla" deyin, yorumunuz en kısa sürede moderatör tarafından kontrol edilip yayınlanacaktır.

Yandex.Metrica