8 Mayıs 2021 Cumartesi

Twitter'da kendinize mesaj atmak ister misiniz?

Sponsorlu Bağlantılar

Twitter'da kendinize mesaj atmak ister misiniz? O ne saçma şey dediğinizi duyar gibiyiz. Oysa çeşitli linkleri, paylaşımları ya da notları kendinize mesaj olarak atabilirsiniz. Bu ayar kimine göre saçmalık olsa da "kendine mesaj atma" olayını birçok kişinin benimsediğini de biliyoruz. Nasıl yapıldığına gelin birlikte bakalım. 

Mesaj bölümüne girin ve mektup simgesine dokunun.


Kişi ara bölümüne kendi kullanıcı adınızı yazın.


İsminiz çıktıktan sonra ileri deyin. Böylelikle bir konuşma ekranı açılacak ve mesaj yazdığınız kişi bizzat kendiniz olacaksınız. Eğer twitter'da çok fazla takılıyorsanız notlarınızı, paylaşımlarınızı bu şekilde kendinize gönderebilir ve daha sonra rahatlıkla bunlara erişebilirsiniz. Kendinizle olan sohbetinizi beğenmediyseniz mesajlar bölümüne gelip "sohbetiniz" üzerinde durup sohbeti sil diyebilirsiniz.

Twitter.com üzerinden girişlerde ise ⓘ simgesine dokunup "sohbetten ayrıl"a tıkladığınızda kendinizle olan sohbet silinecektir.

Sponsorlu Bağlantılar

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Konuyla ilgili soruları buradan sorabilir veya konu hakkındaki düşüncelerinizi paylaşabilirsiniz. Yorumlarınızda nazik olmaya özen gösteriniz. Eğer "adsız" olarak görünmek istemiyorsanız yorumlama biçiminden size uygun olanı işaretleyip hesaplarınızla yorum yapabilirsiniz. Yorum yazdıktan sonra "yayınla" deyin, yorumunuz en kısa sürede moderatör tarafından kontrol edilip yayınlanacaktır.

Yandex.Metrica