3 Mayıs 2021 Pazartesi

Twitter'da canlı yayın nasıl yapılır?

Sponsorlu Bağlantılar

Twitter'da da diğer sosyal medya platformlarındaki gibi canlı yayın başlatabilirsiniz. Kullanıcı yorumlarına bakıldığında bazı kişilerde canlı yayın görünmemektedir fakat test ettiğimiz son Android sürümünde canlı yayın bulunmaktadır. Aşağıdaki görsellerde de örneklerini görebilirsiniz. Bunun için Twitter'da tweetle ikonuna tıklayarak tweet yazılan bölüme geliriz. 


Kamera simgesine dokunuruz. Yakala'nın hemen yanında Canlı yazısını görüyorsanız sizler de bu şekilde canlı yayın yapabilirsiniz. 


Canlı'ya dokunuyoruz ve canlı yayına... şeklinde yazılan bölüme dokunuyoruz, böylelikle canlı yayın başlamış oluyor. Canlı yayın başlattığınızda otomatik olarak tweet atılıyor ve sizi takip edenler bunu görüp sizi izleyebiliyorlar. 



Buradaki simgeleri kullanarak birilerini bu canlı yayına davet edebilir ve sizi kaç kişinin izlediğini görebilirsiniz.

Yine çeşitli ayarları buradan görebiliyoruz:



Canlı yayını kapatmak isterseniz canlı yayın devam ederken sol üstte yer alan kırmızı çarpı simgesine dokunabilirsiniz. Uygulama güncellendikçe bu ikonlar ve yerleri değişebilir. 

İnternette yapılan yorumlarda azımsanmayacak derecede canlı yayın butonu olmayanların olduğunu görüyoruz. Sebebini tam bilmemekle birlikte android ve twitter sürümlerinizin güncel olup olmadığını kontrol etmenizi öneririz.

Sponsorlu Bağlantılar

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Konuyla ilgili soruları buradan sorabilir veya konu hakkındaki düşüncelerinizi paylaşabilirsiniz. Yorumlarınızda nazik olmaya özen gösteriniz. Eğer "adsız" olarak görünmek istemiyorsanız yorumlama biçiminden size uygun olanı işaretleyip hesaplarınızla yorum yapabilirsiniz. Yorum yazdıktan sonra "yayınla" deyin, yorumunuz en kısa sürede moderatör tarafından kontrol edilip yayınlanacaktır.

Yandex.Metrica