8 Mayıs 2021 Cumartesi

Twitter'da arama geçmişi silme

Sponsorlu Bağlantılar

Twitter'da aradığınız konular ve kişiler arama bölümünde kayıtları tutulur. Tıpkı Google'da olduğu gibi bir şey yazarken daha önce arattığınız şeyler çıkar. Twitter'ın arama motoruna harf yazınca o harf ile başlayan kelimeleri daha önce arattıysanız bu şekilde karşınıza çıkacaktır. Ayrıca daha önce arattığınız kelimeler arama bölümüne dokunduğunuz gibi görünmeye başlar. Bunları arama geçmişinden kaldırabilirsiniz.

Arama geçmişi nasıl bulunur?

Twitter.com üzerinden giriyorsanız eğer arama bölümüne tıklayın ve daha önce arattığınız sözcükleri x simgesiyle ister tek tek silin. Hepsini silmek isterseniz eğer zahmet etmeden tümünü temizle diyerek komple arama geçmişini silebilirsiniz. Silmek istemez sadece bakmak isterseniz de bu bölümden neler arattığınıza bakabilirsiniz.


Telefon uygulamasından girenler ise aşağıdaki gibi görebilirler aramaları. Twitter'da ara bölümüne dokunun. Aradığınız sözcükler ve kişiler çıkacaktır. Sözcüklerin ya da kişilerin üzerine basılı tuttuğunuzda silme seçeneği çıkacaktır. 


Arama geçmişini tamamen kaldırmak için "yakın zamanlı" karşısında bulunan çarpı simgesine dokunun ve silmeyi onaylayın. Böylelikle aradığınız her şeyi geçmişten silmiş olacaksınız. 

Sponsorlu Bağlantılar

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Konuyla ilgili soruları buradan sorabilir veya konu hakkındaki düşüncelerinizi paylaşabilirsiniz. Yorumlarınızda nazik olmaya özen gösteriniz. Eğer "adsız" olarak görünmek istemiyorsanız yorumlama biçiminden size uygun olanı işaretleyip hesaplarınızla yorum yapabilirsiniz. Yorum yazdıktan sonra "yayınla" deyin, yorumunuz en kısa sürede moderatör tarafından kontrol edilip yayınlanacaktır.

Yandex.Metrica