11 Mayıs 2021 Salı

Twitter'a bio ve internet sitesi ekleme

Sponsorlu Bağlantılar

Bir sosyal medya hesabına girildiğinde hakkında bölümünde yer alan bilgilere kısaca bio denmektedir artık. Bio, yani biyografi. Esasen biyografi başkaları tarafından yazılır ama bu sözcük artık bu şekilde yerleşti. Bu bölüme yazacağınız şeyler önemlidir. Profilinizi ziyaret edenleri burada yazılı olan şeylerle etkileyebilirsiniz.

Bizler bu bölüme hem emojiler ve bir şeyler eklemeyi ayrıca web sitemizi eklemeyi öğreneceğiz. İnternet sitesi bölümüne instagram, facebook linki ya da herhangi bir link de ekleyebilirsiniz. Şimdi bu bölüme gidelim. Profilinize gidin ve kullanıcı adı yanında yer alan "profili düzenle" yazısına dokunun.


Kişiler bilgiler yazan bölüme kendinizi tanıtacak bir şeyler yazın. Bu kısma sevdiğiniz ve sizi tanımlayan emojiler girmeniz mümkün. İnternet sitesi bölümüne ise web sitenizi http ya da https'li olarak tam girebilirsiniz. Böylelikle kullanıcılar direkt sitenize erişim sağlayabilirler. Dilerseniz buraya blog adresinizi, instagram linkinizi, facebook linkinizi vs. yazabilirsiniz. Sizle hiç ilgisi olmayan ama kullanıcılara tavsiye ettiğiniz bir site linki de bırakabilirsiniz.

Bu bölüme (kişisel bilgiler) yazacak bir şeyler bulamıyorsanız edebiyat sitelerinden, forumlardan bir şeyler bulabilir ya da "twitter bio güzel sözler" araması yaparak bu alanda hizmet eden sitelerden sözler kopyalayabilirsiniz. 

Konum bölümünden gerçek bir şehir ismi ya da masalsı bir yerin adını yazabilirsiniz. Şehir ekleme bölümü "konum" bölümüdür. 

Profili düzenle bölümünde görmüş olduğunuz gibi doğum tarihi eklemek de mümkün. Daha önce işlediğimiz doğum tarihi ekleme başlığında doğum günleriyle ilgili daha detaylı bilgiye erişebilirsiniz. 

Sponsorlu Bağlantılar

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Konuyla ilgili soruları buradan sorabilir veya konu hakkındaki düşüncelerinizi paylaşabilirsiniz. Yorumlarınızda nazik olmaya özen gösteriniz. Eğer "adsız" olarak görünmek istemiyorsanız yorumlama biçiminden size uygun olanı işaretleyip hesaplarınızla yorum yapabilirsiniz. Yorum yazdıktan sonra "yayınla" deyin, yorumunuz en kısa sürede moderatör tarafından kontrol edilip yayınlanacaktır.

Yandex.Metrica