12 Mayıs 2021 Çarşamba

Twitter taslak nedir, nasıl kullanılır?

Sponsorlu Bağlantılar

Eğer bir tweet yazmaya başlayıp yarım bıraktınız ama tamamen silmeye kıyamadıysanız taslaklara kaydedip daha sonra gelip düzenleyebilir ve tweet olarak atabilirsiniz. Nasıl olduğuna bakalım. Bir tweet yazıyor ve yarıda bırakıp çarpı x simgesine tıklıyoruz. 



Bu görsel yerine aşağıdaki gibi de görünebilir. 



Sil/vazgeç dersek yazdığımız komple ortadan kalkar. Fakat kaydet dersek taslaklar'a kaydedilir ve daha sonra bu bölüme gelip tweete devam edebiliriz.

Taslaklara nereden ulaşırız?

Profilinize girin ve sağ üstte üç nokta simgesine dokunup taslakları görün.


Taslaklara ulaşmanın diğer yolu tweetle deyip tweetleme kutucuğunda taslakları görebiliriz. Tabii burada taslakları görebilmeniz için daha önce taslakalra bir şeyler eklemiş olmanız gerekir. 



Twitter.com üzerinden girişlerde tweet atarken gönderilmemiş tweetler şeklinde görülen bölüm "taslaklar"dır. 


Eğer taslakları paylaşmak değil de silmek isterseniz taslakla gidip gönderinin üzerine basılı tutup taslağı sil diyebilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Konuyla ilgili soruları buradan sorabilir veya konu hakkındaki düşüncelerinizi paylaşabilirsiniz. Yorumlarınızda nazik olmaya özen gösteriniz. Eğer "adsız" olarak görünmek istemiyorsanız yorumlama biçiminden size uygun olanı işaretleyip hesaplarınızla yorum yapabilirsiniz. Yorum yazdıktan sonra "yayınla" deyin, yorumunuz en kısa sürede moderatör tarafından kontrol edilip yayınlanacaktır.

Yandex.Metrica