4 Mayıs 2021 Salı

Twitter'da ileri tarihli gönderi paylaşma - Tweet planlama

Sponsorlu Bağlantılar

Günün belirli saatlerinde internet kullanımı daha da artıyor. Bu saatlerde paylaşılan içerikler de daha fazla etkileşim alıyor. Gece vakti paylaştığınız bir tweet çok iyi olsa bile gözden kaçabilir ve iyi etkileşim alacakken dipte kalabilir. Bu yüzden güzel gönderileri doğru zamanda paylaşmaya özen gösterin. Twitter'da attığınız bir tweetin istediğiniz tarih ve saatte paylaşılmasını sağlayan bir ayar mevcut. Buna tweet planlama denmektedir. Gönderi zamanlama ya da ileri tarihli tweet paylaşma da diyebiliriz. Bu ayarı istediğiniz herhangi bir amaç doğrultusunda kullanabilirsiniz. Uzun süre internet kullanmayacaksanız hatta, buradaki planlama sayesinde siz yokken de tweet atabiliyor olacaksınız. Nasıl yapıldığına bakalım ve daha sonra eksik kalan bir şey varsa konuşalım.

Bu ayarı üçüncü parti uygulamalarıyla yapanlar da mevcut ama biz Twitter'ın kendi özelliğini kullanacağız. Şimdilik sadece twitter.com üzerinden yapılabilmektedir. Uygulamalar için güncelleme gelmesi de yakındır. Twitter.com üzerinden giriş yapın ve tweet yazma ekranına gelin. 


Bir şeyler yazın ya da fotoğraf, video yükleyin. Ardından görseldeki gibi planla ikonuna tıklayın. 



Gönderinizin paylaşılmasını istediğiniz tarih ve saati yazıp onaylayın. Böylelikle ek bir uygulama kullanmaya gerek kalmadan ileri tarihli tweet planlamış oldunuz. 

Sponsorlu Bağlantılar

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Konuyla ilgili soruları buradan sorabilir veya konu hakkındaki düşüncelerinizi paylaşabilirsiniz. Yorumlarınızda nazik olmaya özen gösteriniz. Eğer "adsız" olarak görünmek istemiyorsanız yorumlama biçiminden size uygun olanı işaretleyip hesaplarınızla yorum yapabilirsiniz. Yorum yazdıktan sonra "yayınla" deyin, yorumunuz en kısa sürede moderatör tarafından kontrol edilip yayınlanacaktır.

Yandex.Metrica