1 Mayıs 2021 Cumartesi

Twitter'da hesap silme ve dondurma nasıl yapılır?

Sponsorlu Bağlantılar

İnsan bazen uzaklara gitmek ister. Herkesten her şeyden uzaklaşmak ve bir başına kalmak. Yalnızlık ne kadar zor gelse de bazen zorunluluk oluyor. Peki internet dünyasında ne kadar uzağa gidilebilir? Edebiyat sitesine mi düştüm ne oluyor dediğinizi duyar gibiyiz, endişelenmeyin, arattığınız konudasınız: Twitter'da hesap dondurma ve silme konusunda. 

Twitter'da da uzaklara gidiyormuş gibi yapmak ya da gerçekten uzağa gitmek mümkün. Bunun için önümüzde iki seçenek bulunuyor: hesap dondurmak ya da hesap silmek. Hesap dondurma süresi 30 gündür, 30 günü aşarsanız Twitter artık çok uzaklaştığınızı kabul ediyor ve hesabınızı ebediyen siliyor. Evet şaka değil, niyetiniz sadece bir süreliğine ortalıkta görünmemekse sakın ola 30 günü geçirmeyin, yoksa hesabınıza artık ulaşamazsınız. Gerek hesap kapatma gerekse dondurma işlemi aynı yerden yapılıyor. 

Ayarlar ve gizlilik/hesap sıralamasını takip edip en alta inip hesabınızı devre dışı bırakın yazısına dokunun. Bilgisayardan girenler daha fazla/ayarlar ve gizlilik/hesabın/hesabını devre dışı bırak sıralamasıyla işlemi gerçekleştirebilirler.


Bu bölüme daha hızlı erişmek isteyenler için Twitter hesap dondurma ve hesap silme linki şudur:
https://twitter.com/settings/deactivate


Devre dışı bırak dediğinizde Twitter neler olacağını söylüyor bizlere. Bu uyarıları mutlaka okuyun, daha sonra mağdur olmayın. Hesabı devre dışı bırak deyip işlemleri onayladığınızda hesabınız 30 günlüğüne dondurulmuş olacak. Silme niyetiyle bu işlemi gerçekleştirdiyseniz geri dönmek için hâlâ zamanınız var. Fakat 30 gün aşıldığında hesabınız kalıcı olarak kapatılacaktır. 

Özetleyecek olursak:

Hesap silme ve dondurma işlemi aynı yerden "hesabını devre dışı bırak" onayı ile gerçekleşir. Bu işlem gerçekleştiğinde hesap 30 gün boyunca donar, 30 gün içinde şifre ile geri dönme şansı vardır, 30 gün aşılırsa hesap kalıcı olarak silinir, işte bu kadar basit.

Sponsorlu Bağlantılar

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Konuyla ilgili soruları buradan sorabilir veya konu hakkındaki düşüncelerinizi paylaşabilirsiniz. Yorumlarınızda nazik olmaya özen gösteriniz. Eğer "adsız" olarak görünmek istemiyorsanız yorumlama biçiminden size uygun olanı işaretleyip hesaplarınızla yorum yapabilirsiniz. Yorum yazdıktan sonra "yayınla" deyin, yorumunuz en kısa sürede moderatör tarafından kontrol edilip yayınlanacaktır.

Yandex.Metrica