1 Mayıs 2021 Cumartesi

Twitter arka plan rengi ve yazı boyutu değiştirme

Sponsorlu Bağlantılar

Ben bana sunulan standartı kabul etmiyorum, farklılık istiyorum diyenlerdenseniz Twitter'da da farkınızı gösterebilirsiniz. Twitter.com üzerinden girişlerde yazı boyutu, renk ve arka plan değiştirilebiliyor. Bu ayar telefon uygulamalarına şimdilik uygulanamasa da girişlerini twitter.com üzerinden yapanlar için ayarlar şu şekildedir:

Daha fazla/görünüm sıralaması takip edilir. Görünümü özelleştir ayarı çıkacaktır. 




Yazı tipi boyutu sola kaydırılıp küçültülebilir. Benim ve herkesin yazısı büyük görünsün derseniz sağa kaydırıp yazı boyutunu büyütebilirsiniz. Yine renk ve arka plan seçeneklerini ekranda göreceksiniz. Twitter'ı siyah yapmak istiyorum diyorsanız işte bu ayarı yapacağınız ekran ile karşı karşıyasınız. Loş ya da ışıklar kapalı seçenekleriyle Twitter'ı siyah yapabilirsiniz. Böylelikle gece modunda kullanabilirsiniz.

Buradaki ayarlar sizin içindir. Sizin yaptığınız renk ve boyut ayarları başkaları tarafından görüntülenmez. Siz sadece kendiniz için renk ve boyut ayarını özelleştirmiş olursunuz. Bu ayarlar daha önce uygulamadan da yapılabilmekteydi fakat şimdilik sadece Twitter.com üzerinden yapılabilmektedir. Zaman içinde bu durum değişebilir.

Sponsorlu Bağlantılar

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Konuyla ilgili soruları buradan sorabilir veya konu hakkındaki düşüncelerinizi paylaşabilirsiniz. Yorumlarınızda nazik olmaya özen gösteriniz. Eğer "adsız" olarak görünmek istemiyorsanız yorumlama biçiminden size uygun olanı işaretleyip hesaplarınızla yorum yapabilirsiniz. Yorum yazdıktan sonra "yayınla" deyin, yorumunuz en kısa sürede moderatör tarafından kontrol edilip yayınlanacaktır.

Yandex.Metrica