2 Mayıs 2021 Pazar

Twitter gece modu (karanlık mod) nasıl açılır?

Sponsorlu Bağlantılar

Twitter'ı gece yani karanlık modda kullanabilirsiniz. Bu sayede hem gözleriniz daha az yorulur  hem aynı ortamda bulunduğunuz kişilere ışığın gitmesini engellersiniz. Ayrıca kendinizi gizemli hissedebilirsiniz. Hem zaten insan gizemi sevmez mi? Lafı uzatmadan Twitter'da karanlık mod nasıl açılır ve kapatılır bakalım. 

Twitter.com üzerinden girişlerde daha fazla/görünüm sıralaması takip edilip açılan ekranda arka plan loş/ışıklar kapalı işaretlenerek gece moduna alınabilir.


Android üzerinden ayarlar ve gizlilik/ görüntü ve ses sıralaması takip edilip "Göster" altında bulunan karanlık mod'a dokunulup ayarlamalar yapılabilir. Burada otomatik olarak gece moduna alma seçeneklerinin de olduğunu göreceksiniz. Böylelikle güneş battığında ya da ortam karardığında Twitter'ınız otomatik olarak gece moduna alınabilecektir. 

ios üzerinden ise ayarlar'a girdiğinizde "gece modunu aç" seçeneğine dokunmanız yeterlidir. 

İşte Twitter'da karanlık, gizemli olmak bu kadar kolay. Karanlık modunu kapatmak için yaptığınız ayarları tersine çevirmeniz yeterlidir.

Sponsorlu Bağlantılar

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Konuyla ilgili soruları buradan sorabilir veya konu hakkındaki düşüncelerinizi paylaşabilirsiniz. Yorumlarınızda nazik olmaya özen gösteriniz. Eğer "adsız" olarak görünmek istemiyorsanız yorumlama biçiminden size uygun olanı işaretleyip hesaplarınızla yorum yapabilirsiniz. Yorum yazdıktan sonra "yayınla" deyin, yorumunuz en kısa sürede moderatör tarafından kontrol edilip yayınlanacaktır.

Yandex.Metrica