15 Mayıs 2021 Cumartesi

Firefox web geçmişini silmek nasıl olur?

Sponsorlu Bağlantılar

Firefox web geçmişi temizleme diğer tarayıcılardan pek farklı değildir. Eğer bilgisayardan firefox kullanıyorsanız firefox ekranındayken CTRL ile birlikte H harfine basıp kısayoldan direkt web geçmişine ulaşabilirsiniz. Ya da sağ üstte yer alan üç çizgi simgesine tıklayıp arşiv'e dokunun, çıkan seçeneklerden ise "geçmiş" deyin.



Yakın geçmişi temizle deyin.




Eğer şimdiye dek her şeyin kalıcı olarak silinmesini istiyorsanız temizlenecek zaman aralığı bölümünden "her şey" seçebilirsiniz. Sadece bugün ya da son bir saat seçeneklerini de kullanarak sadece belirli bir zamana ait geçmişi silebilirsiniz. Geçmiş her şeyi silmeye eminseniz eğer bu işlemleri gerçekleştirin. Eğer sadece ziyaret ettiğiniz siteleri silmek ama formların, önbelleklerin vs. kalmasını istiyorsanız tüm tikleri kaldırıp sadece "gezinti ve indirme geçmişi"ni seçili bırakarak da geçmiş temizleme işlemi yapabilirsiniz. 

Sponsorlu Bağlantılar

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Konuyla ilgili soruları buradan sorabilir veya konu hakkındaki düşüncelerinizi paylaşabilirsiniz. Yorumlarınızda nazik olmaya özen gösteriniz. Eğer "adsız" olarak görünmek istemiyorsanız yorumlama biçiminden size uygun olanı işaretleyip hesaplarınızla yorum yapabilirsiniz. Yorum yazdıktan sonra "yayınla" deyin, yorumunuz en kısa sürede moderatör tarafından kontrol edilip yayınlanacaktır.

Yandex.Metrica