25 Nisan 2021 Pazar

Twitter profil resmi değiştirme ve silme

Sponsorlu Bağlantılar

Her sosyal medya uygulamasında olduğu gibi Twitter'da da profil resmi/fotoğrafı değiştirmek oldukça önemlidir. Mizacınıza, tarzınıza uygun bir profil resmi ile daha fazla etkileşim alabilirsiniz. Tabii anonim kalmayı da tercih edebilir ve profil resmi silerek boş profil olsun da isteyebilirsiniz. Konunun başından belirtmek gerekir ki Twitter güncel ayarlarında profil fotoğrafı kaldırmak, silmek şeklinde bir ayar mevcut değildir. Bunun yerine aşağıya bırakacağımız görseli indirebilir ve yeni Twitter profil resmi olarak ayarlayabilirsiniz. 

 
    twitter boş profil resmi


Peki Profil resmi değiştirme nasıl yapılıyor? Bunun için sayfanıza yani tüm tweetlerinizi gördüğünüz profilinize girin. Profili düzenle butonuna tıklayın/dokunun.


Düzenleme açıldığında "fotoğraf ekle" kısmına dokunun. 



Cihazınızdan bir fotoğraf/resim seçin ve onaylayın. Bu sayede Twitter'da profil resminiz değişmiş olur. Yukarıdaki boş twitter profil resmini yüklediğinizde ise profil fotoğrafınız yokmuş gibi olur. 

Sponsorlu Bağlantılar

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Konuyla ilgili soruları buradan sorabilir veya konu hakkındaki düşüncelerinizi paylaşabilirsiniz. Yorumlarınızda nazik olmaya özen gösteriniz. Eğer "adsız" olarak görünmek istemiyorsanız yorumlama biçiminden size uygun olanı işaretleyip hesaplarınızla yorum yapabilirsiniz. Yorum yazdıktan sonra "yayınla" deyin, yorumunuz en kısa sürede moderatör tarafından kontrol edilip yayınlanacaktır.

Yandex.Metrica