23 Nisan 2021 Cuma

Facebook engel kaldırma nasıl olur?

Sponsorlu Bağlantılar

Bu konumuzda Facebook'ta engel kaldırma nasıl olur kısa bir şekilde anlatacağız. Bildiğiniz gibi facebookta engellediğiniz kişinin profiline giremezsiniz, profilini görebilmeniz için engelini kaldırmanız gerekir. Engellediğiniz herkesin bir listesi tutulur, buna facebook engel listesi diyebilirsiniz.  Buraya ulaşmak için Ayarlar ve Gizlilik/Ayarlar sıralamasını izleyerek sol menüden ulaşabilirsiniz. 


Android uygulamasından da Ayarlar ve gizlilik/ayarlar sıralamasını takip edip "gizlilik" başlığı altında bulabilirsiniz engel listesini. Siteden giriş yapanlar Facebook Engel Listesi linkine direkt buradan ulaşabilirler. 

Engel listesine ulaştıktan sonra blockunu kaldırmak istediğiniz kişinin yanında bulunan "engellemeyi kaldır" yazısına tıklayın/dokunun. 


Engel kaldırmanın ne anlama geldiği belirtilmektedir burada. Onayla diyerek işlemi sonlandırabilirsiniz. Birinin engelini kaldırdığınızda o kişi listenizde olmaz belki ama yeniden sizle iletişime geçebilir. Ayrıca 48 saat sınırına da takılabilirsiniz.

48 saat beklemek ne demek?

Birinin engelini kaldırdığınızda o kişiyi yeniden engellemek için 48 saatlik sürenin geçmesi gerekmektedir. Bu yüzden engel kaldırmadan önce bu uyarıyı dikkatli okuyun ve ona göre hareket edin. 

Sponsorlu Bağlantılar

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Konuyla ilgili soruları buradan sorabilir veya konu hakkındaki düşüncelerinizi paylaşabilirsiniz. Yorumlarınızda nazik olmaya özen gösteriniz. Eğer "adsız" olarak görünmek istemiyorsanız yorumlama biçiminden size uygun olanı işaretleyip hesaplarınızla yorum yapabilirsiniz. Yorum yazdıktan sonra "yayınla" deyin, yorumunuz en kısa sürede moderatör tarafından kontrol edilip yayınlanacaktır.

Yandex.Metrica