19 Mart 2021 Cuma

Twitter'da korumalı hesabı herkese açma nasıl olur?

Sponsorlu Bağlantılar

Daha önce Twitter'da hesap gizleme konusunu işlemiş ve korumalı hesabın ne anlama geldiğini açıklamıştık. Korumalı hesap bir tercih meselesi olmakla birlikte, bazen paylaşımlarını sadece belirli bir kitleyle paylaşmak isteyenler için ideal bir çözüm. Ama yine de bu ayarın kimi kısıtlamaları olduğu için, hesabını gizleyenler bu ayarı tersine çevirmeyi isteyebilmekteler. Bu vesileyle Twitter'da gizli hesabı herkese açma için hemen hesabımıza girelim.

Eğer web sitesinden giriyorsanız; sol menülerin en altında "daha fazla"/ ayarlar ve gizlilik/ gizlilik ve güvenlik/ hedef kitle ve etiketleme sıralamasını izleyip tweetlerini korumaya al seçeneğini deaktif edin yani işareti kaldırın. Böylelikle gizli hesabınızı herkese açabileceksiniz.

Telefondan uygulamasından girenler üç çizgi şeklinde ayarlara gidenm simgeye tıklayıp ardından ayarlar ve gizlilik/ gizlilik ve güvenlik sıralamasını takip ettiklerinde yukarıdaki gibi tweetlerini korumaya al tikini kaldırdıklarında hesaplarının kilidini çözmüş olacaklar.

Hesabınızı herkese açtığınızda, kilitliyken yazdıklarınız paylaştıklarınız tarihleriyle birlikte yerinde durur ve bundan böyle herkes görebilir. Bu bilgiyi göz önünde bulundurmanızı öneririz. Gizli hesapların paylaşımları arama motorları tarafından indekslenmezken, açık hesapların paylaşımları arama motorları tarafından indekslenebilir. 

Sponsorlu Bağlantılar

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Konuyla ilgili soruları buradan sorabilir veya konu hakkındaki düşüncelerinizi paylaşabilirsiniz. Yorumlarınızda nazik olmaya özen gösteriniz. Eğer "adsız" olarak görünmek istemiyorsanız yorumlama biçiminden size uygun olanı işaretleyip hesaplarınızla yorum yapabilirsiniz. Yorum yazdıktan sonra "yayınla" deyin, yorumunuz en kısa sürede moderatör tarafından kontrol edilip yayınlanacaktır.

Yandex.Metrica