19 Mart 2021 Cuma

Twitter'da hassas ve sakıncalı içerikleri görmeme ayarı

Sponsorlu Bağlantılar

Daha önce twitterda hassas içerik görüntüleme'nin nasıl olduğunu anlatmıştık. Bu yazımızda ise tersini uygulayacağız. Eğer hassas içeriklerden rahatsız oluyor ve bunları twitterınızda görmek istemiyorsanız, bunun için pcden sol menüden daha fazla/gizlilik ve güvenlik/gördüğün içerik sıralaması sonrası hassas olabilecek medyayı görüntüle seçeneğinin işaretini kaldırırsanız hassas içerik görmezsiniz.

Mobil uygulamadan girenler menü simgesine tıklayıp ayarlar ve gizlilik/gizlilik ve güvenlik sıralamasını takip edip "güvenlik" altında yer alan hassas içerik görüntüleme seçeneğini kaldırdıklarında hassas içerik kapatma ayarını gerçekleştirmiş olurlar.



Hassas içerik görmemeyi seçtiğiniz hâlde hâlâ hassas içerik görüyorsanız, ilgili paylaşım hassas içerik olarak bildirilmediğindendir. Bu tür paylaşımları hassas içerik olarak bildirdiğinizde geri dönüş olacaktır. 

Yorum bölümünden twitter ve diğer sosyal ağlar hakkında aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz. 

Sponsorlu Bağlantılar

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Konuyla ilgili soruları buradan sorabilir veya konu hakkındaki düşüncelerinizi paylaşabilirsiniz. Yorumlarınızda nazik olmaya özen gösteriniz. Eğer "adsız" olarak görünmek istemiyorsanız yorumlama biçiminden size uygun olanı işaretleyip hesaplarınızla yorum yapabilirsiniz. Yorum yazdıktan sonra "yayınla" deyin, yorumunuz en kısa sürede moderatör tarafından kontrol edilip yayınlanacaktır.

Yandex.Metrica