19 Mart 2021 Cuma

"Tweetlerini kimlerin görüntüleyebileceğine kısıtlama getirdiği" için ne demek?

Sponsorlu Bağlantılar

Bazen sayfamızda ya da başka bir yerde bir tweete tıkladığımızda yorumlaşmaların arasında gizli mesajlar görürüz. Bu mesaj sahipleri görünmediği gibi açıklama ise şu şekilde olmaktadır: Bu hesabın sahibi, Tweetlerini kimlerin görüntüleyebileceğine kısıtlama getirdiği için bu Tweeti görüntüleyemiyorsun. Neden bu yazıyı görürüz?



Bu yazının sebebi korumalı hesaptır. Hesabını gizleyen twitter kullanıcılarının tweetleri diğer kullanıcılar tarafından görünmez. Hesabı gizli olan twitter kullanıcılarının paylaşımları sadece takipleştikleri kişiler tarafından görünebilir. Eğer siz de hesabınızı korumalı yapacaksanız bunun ne anlama geldiğini öncelikle öğrenmelisiniz. Gizli hesaplar size arkadaş önerisi olarak çıkabilir ya da herkese açık paylaşımlarınızı beğenebilirler, bu şekilde onları görebilirsiniz. Fakat bir tweet altına yorum yaptıklarında onların adını da yazılarını da göremezsiniz. 

Eğer gizli hesap ilginizi çekiyor ve siz de korumalı hesap olmak istiyorsanız bu konudan devam edebilirsiniz. İlgili konuda gizli hesabın ne olduğu ve özellikleri açıklanmaktadır. 

Sponsorlu Bağlantılar

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Konuyla ilgili soruları buradan sorabilir veya konu hakkındaki düşüncelerinizi paylaşabilirsiniz. Yorumlarınızda nazik olmaya özen gösteriniz. Eğer "adsız" olarak görünmek istemiyorsanız yorumlama biçiminden size uygun olanı işaretleyip hesaplarınızla yorum yapabilirsiniz. Yorum yazdıktan sonra "yayınla" deyin, yorumunuz en kısa sürede moderatör tarafından kontrol edilip yayınlanacaktır.

Yandex.Metrica