10 Mart 2021 Çarşamba

Bilgisayarda Twitter'dan nasıl çıkış yapılır

Sponsorlu Bağlantılar

Sürekli güncellenen uygulamalar ve siteler sebebiyle bazen çok kolay bir işlem bile karmaşık görünebilir. Bunlardan biri de PC'de twitterdan çıkış işlemidir. Zaman içinde twitter çıkış butonu yeri değiştiği için kullanıcılar haklı olarak "twitter çıkış nerede, çıkış butonu yok" demektedirler. Sözü uzatmadan masaüstü, laptop ve diğer pc'lerden giren kullanıcılar için chrome twitter çıkış yapma' hemen anlatalım. 

Ana sayfanıza tıklayın ve soldaki menüleri görün. Keşfet, Bildirimler...şeklinde sıralamanın en altında Daha fazla, hemen altında "tweetler" yazmaktadır güncel olarak. Tweetler yazan bölümün hemen altında profilinizi ve yanında üç nokta göreceksiniz. Üç noktaya tıkladığınızda "...hesabından çıkış yap" yazısına tıklayıp çıkış işleminizi gerçekleştirebilirsiniz.




Ne kadar basit görünse de ilk defa bu durumla karşılaşan bir kullanıcının çıkışı bulamaması gayet normal bir durumdur. Bu yüzden kendinize kızmayın ve internetdostu.com gibi sitelerden arama yaparak şansınızı deneyin. Ayrıca Sitedeki arama butonundan diğer konularımızı inceleyebilirsiniz.

Daha önce işlemiş olduğumuz Android uygulamasında Twitter'dan çıkış nasıl yapılır konusunda yeni güncellemeler mevcuttur, dilerseniz buradan devam edebilirsiniz. 



Sponsorlu Bağlantılar

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Konuyla ilgili soruları buradan sorabilir veya konu hakkındaki düşüncelerinizi paylaşabilirsiniz. Yorumlarınızda nazik olmaya özen gösteriniz. Eğer "adsız" olarak görünmek istemiyorsanız yorumlama biçiminden size uygun olanı işaretleyip hesaplarınızla yorum yapabilirsiniz. Yorum yazdıktan sonra "yayınla" deyin, yorumunuz en kısa sürede moderatör tarafından kontrol edilip yayınlanacaktır.

Yandex.Metrica