10 Şubat 2014 Pazartesi

Silinen facebook hesabı geri açılabilir mi?

Sponsorlu Bağlantılar

Facebook'ta mevcut özelliklerden biri de hesap silmektir. Ayarlardan kişi istediği zaman hesabını silebilir. Fakat daha sonra hesabını geri açmak isteyebilir. Ama maalesef bu isteğin karşılığı yok, facebook hesabı geri açılmaz. Eğer yaptığınız işlem facebook hesabımı kalıcı olarak sil işlemiyse maalesef bir daha aynı hesabı açamazsınız. Tabi aynı ismi alıp yeni bir facebook hesabı açabilrsiniz ama eski hesabınıza ait bilgiler size tekrar geri verilmez. Bunun içindir ki facebook hesabını silenler silme aşamasındaki uyarılara dikkat etmeliler.

Sadece Facebook'ta değil diğer tüm sitelerde silme aşamasına dikkat edilmeli, silmenin tam olarak ne anlama geldiği anlaşılmalı ve hesap dondurmayla karıştırılmamalıdır.

Sponsorlu Bağlantılar

7 yorum:

  1. Silinen fecebook hesabinin bilgileri mesajlari mahkemde cikarmi...

    YanıtlaSil
  2. Peki hocam facebook u sildik ama poursguare faceye bagli kullanyrduk o kaldi e postada yok ortada bu nasil olacak

    YanıtlaSil
  3. iyi günler ya ben eski facebook hesabımı geri açmak istiyorum silmedim aslında ama e mail adresimi yazdığımda hesaba ulaşılamadı bi arkadaşımdan baktım dondurulmuş bir şekilde duruyor nasıl tekrar açarım lütfen yardım ediiin..

    YanıtlaSil
  4. Selamun aleykum hocam benim kız arkadaşım faresini sildim dedi ama şuanda aynı hesabı kullanıyor ve hesap silinince messenger de ki foto gözüküyor ve bu kişinin mesajına yanıt veremezsiniz diyor bu kişi beni engellemiş mi ya hesabini silmiş mı he birde hesabı silinen yada kapatılan kişi face de ve messenerde nasıl gözükmeli yardımcı olurmusunuz allah rızası için

    YanıtlaSil
  5. Merhaba kolay gelsin öncelikle,
    2013 veya 2014 yıllarında facebook'umu dondurmuştum bir hafta açmayınca siliniyor dediler şifremi unuttum yıllar geçti üzerinden ama bende fotograflarımı istiyorum şimdi ne yapabilirim acaba yardımcı olabilirmisiniz.

    YanıtlaSil
  6. Benin fesbook hesabım fesbook kapattı

    YanıtlaSil

Konuyla ilgili soruları buradan sorabilir veya konu hakkındaki düşüncelerinizi paylaşabilirsiniz. Yorumlarınızda nazik olmaya özen gösteriniz. Eğer "adsız" olarak görünmek istemiyorsanız yorumlama biçiminden size uygun olanı işaretleyip hesaplarınızla yorum yapabilirsiniz. Yorum yazdıktan sonra "yayınla" deyin, yorumunuz en kısa sürede moderatör tarafından kontrol edilip yayınlanacaktır.

Yandex.Metrica