10 Şubat 2014 Pazartesi

Gizli numara öğrenme

Sponsorlu Bağlantılar

Çoğu kişinin canı sıkan gizli numaralar bildiğiniz gibi engellenebiliyor. Küçük bir ayarla bundan böyle sizi arayan özel numaralar size ulaşamadan hattınızın özel nolara kapalı olduğu bilgisini alıp böylelikle sizi arayamazlar. Fakat hattınızı özel numaralara kapatmamışsanız eğer bu durumda arayan kişilerin kim olduğunu merak edersiniz.

Birçok kişi internette gizli numara öğrenme konuları açmakta ve bunun öğrenilme yöntemini sorgulamaktadır. Burada ise özetle bunun bireysel olarak elde edilemeyeceğini fakat kişi rahatsız ediyorsa suç duyurusunda bulunulabileceğini söyleyebiliriz. Yani eğer gizli numaradan arayan kişinin sadece numarasını ve ismini öğrenmek istiyorum diyorsanız şimdilik bu mümkün değildir, fakat yasal yollardan sizi rahatsız eden özel numaraların saat-tarih bilgisini vererek kişinin ortaya çıkmasını sağlayabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Konuyla ilgili soruları buradan sorabilir veya konu hakkındaki düşüncelerinizi paylaşabilirsiniz. Yorumlarınızda nazik olmaya özen gösteriniz. Eğer "adsız" olarak görünmek istemiyorsanız yorumlama biçiminden size uygun olanı işaretleyip hesaplarınızla yorum yapabilirsiniz. Yorum yazdıktan sonra "yayınla" deyin, yorumunuz en kısa sürede moderatör tarafından kontrol edilip yayınlanacaktır.

Yandex.Metrica