10 Şubat 2014 Pazartesi

Gizli arama nasıl yapılır?

Sponsorlu Bağlantılar

Eğer birini ararken numaranızı gizlemek yani "özel no" yapmak istiyorsanız telefonunuzun ayarlarından bunu yapmanız mümkündür. Her telefonda bu ayar farklı yerde olduğundan Turkcell, Vodafone ve Avea için geçerli olan özel numaradan arama kodunu aşağıya yazacağız. Eğer bir kişiyi özel numaradan aramak istiyorsanız hangi hatta sahip olursanız olun şu şekilde arama yaptığınızda aradığınız kişinin telefonundan numaranız gizli olur.

#31#0532....  Şeklinde arama yaptığınızda numaranızı özel yapmış olursunuz. Tabi buradaki 532 tamamen örnektir, siz hangi telefonu arıyorsanız #31# yazıp sonra numarayı ekleyip öyle arama yapacaksınız.

Yine belirtmek gerekir ki aradığınız kişi gizli numara engelleme ayarı yapmışsa eğer bu durumda telesekreter araya girecek ve aradığınız kişinin özel numaradan gelen çağrıları kabul etmediğine dair bilgi verecek size.

Sponsorlu Bağlantılar

1 yorum:

  1. Ben bunu yaptım ama şimdi herkesi gizliden arıyorum kapatamıyorum da napmam gerek

    YanıtlaSil

Konuyla ilgili soruları buradan sorabilir veya konu hakkındaki düşüncelerinizi paylaşabilirsiniz. Yorumlarınızda nazik olmaya özen gösteriniz. Eğer "adsız" olarak görünmek istemiyorsanız yorumlama biçiminden size uygun olanı işaretleyip hesaplarınızla yorum yapabilirsiniz. Yorum yazdıktan sonra "yayınla" deyin, yorumunuz en kısa sürede moderatör tarafından kontrol edilip yayınlanacaktır.

Yandex.Metrica