10 Şubat 2014 Pazartesi

Gizli numara engelleme nasıl yapılır?

Sponsorlu Bağlantılar

Birçoğumuz özel numaralardan aranıyoruz. Bazen aramalara yetişemediğimiz için kişiyi arayamadığımız gibi aramaya yetişsek bile gizli numaradan arayan şahsın konuşmadığını veya rahatsız edici şeyler söylediğine de şahit oluyoruz. Özel numarayı telefonumuzdan görüntüleyemediğimiz için kişinin kim olduğunu bilmiyor, taciz edilmeye devam ediyoruz. Eğer yeterince sıkıldınız ve gizli numaradan gelen çağrılara telefonu kapatacağım diyorsanız aşağıdaki yolu izleyerek bunu gerçekleştirebilirsiniz.

Turkcell veya Avea hattı kullanıyorsanız *253# tuşlayarak hattınızı özel numaralara kapatabilirsiniz.

Vodafone hattınız varsa mesaj bölümünde GIZLI AC yazıp mesajın gönderildiği numara olarak 7046'yı seçerseniz hattınızı özel numaralara kapatabilirsiniz.

Gizli numara engelleme işlemi işte bu kadar basit.

Sponsorlu Bağlantılar

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Konuyla ilgili soruları buradan sorabilir veya konu hakkındaki düşüncelerinizi paylaşabilirsiniz. Yorumlarınızda nazik olmaya özen gösteriniz. Eğer "adsız" olarak görünmek istemiyorsanız yorumlama biçiminden size uygun olanı işaretleyip hesaplarınızla yorum yapabilirsiniz. Yorum yazdıktan sonra "yayınla" deyin, yorumunuz en kısa sürede moderatör tarafından kontrol edilip yayınlanacaktır.

Yandex.Metrica