12 Şubat 2014 Çarşamba

Askıya alınan twitter hesabı geri açılabilir mi?

Sponsorlu Bağlantılar

Twitter'da da diğer sosyal paylaşım sitelerinde olduğu gibi hesaplar kapatılabiliyor. Hesaplar çok şikayet edilmekten veya spamdan, hesap taklidi gibi konulardan dolayı kapatılabiliyor. Peki kapatılmış bir twitter hesabını geri açabilir miyiz? Kesin olmamakla birlikte bazen hesaplar değerlendirilmeye alınıp açılabiliyor. Bu yönden şansınızı denemenizde fayda var. Eğer hesabınız askıya (account suspended) alındıysa genellikle ilk sefer uyarı kutucuklarını doldurarak hesabınızı açabilirsiniz. "Bu hesabı kullanmaya devam etmek için lütfen onayla" kutucuklarını işaretleyip güvenlik kodunu girdikten sonra hesabınız açılır.

Eğer tekrar hesabınız askıya alınıp kapatılırsa buradan Twitter'a durumunuzu arzetmeyi deneyebilirsiniz. Regarding kısmında suspended account seçip subject kısmına "my account" yazabilirsiniz. Description of problem kısmında ise sorununuzla ilgili açıklama girebilirsiniz. Twitter isminizi, adınızı, mailinizi yazdıktan submit diyin. Telefon numarası yazmak zorunlu değil. Birkaç gün içinde size dönüş yapılacaktır, eğer talebiniz olumlu karşılanırsa hesabınız geri açılır. İngilizce bilmiyorsanız hazır kalıpları kullanabilir veya google translate, yandex translate programlarından yardım alarak kısa ve öz bir şekilde sorununuzu dile getirebilirsiniz.

Tekrar belirtelim ki bu yöntemleri kullanarak hesabınızı açmanız garanti değildir. Sadece hesabınızın açılması için makul taleplerde bulunursunuz ve bu yöntemlerle hesabını açmış kişiler de mevcuttur.

Sponsorlu Bağlantılar

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Konuyla ilgili soruları buradan sorabilir veya konu hakkındaki düşüncelerinizi paylaşabilirsiniz. Yorumlarınızda nazik olmaya özen gösteriniz. Eğer "adsız" olarak görünmek istemiyorsanız yorumlama biçiminden size uygun olanı işaretleyip hesaplarınızla yorum yapabilirsiniz. Yorum yazdıktan sonra "yayınla" deyin, yorumunuz en kısa sürede moderatör tarafından kontrol edilip yayınlanacaktır.

Yandex.Metrica